Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zuhal Topal’la Sofrada Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? (2020-2021)

2020-2021 Zuhal Topal’la Sofrada

2020-2021 Zuhal Topal’la Sofrada Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? Sofara’da yeni sezonda ne gibi değişiklikler olacak bu soruların cevabını sizler için derledik. 

Bildiğiniz üzere Zuhal Topal’la Sofrada programı 12 Haziran Cuma günü 420 bölümü ile sevenlerine veda etmişti. Sunucumuz yeni sezon hazırlıkların henüz başlamadığını ama yeni sezon için güzel şeylerin düşündüklerini dile getirdi.

Ünlü sunucu şu sıralar bir yılın stresini Bodrum Yalıkavak da bulunan villada stresini atarken, yeni sezon da bazı değişikliklerin de giderken sinyalini verdi. Bu değişikleri de haberimizin devamında bulabilirsiniz.

zuhal topal sofrada ne zaman

Zuhal Topal’la Sofrada Yeni Sezon Başlama Tarihi

Geçtiğimiz sezon Haziran Ayında sezona finaline giden program, bu sezon bazı nedenlerden dolayı bir kaç bölüm kesik yayınlamak durumunda kaldılar. Geçtiğimiz yıl Haziran ortalarında sevenlerine vede edip 19 Ağustos tarihinde yeni sezona merhaba demişlerdi. Bu yıl bir hafta erkeden başlayıp, geçen sezonun eksik bölümlerini bu sebeple telafi edilecek.

Zuhal Topal’la Sofrada Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak diye ufak bir araştırma yaptığımızda geçen sezonun da eksik bölümlerinin tamamlanması için 10 Ağustos 2020 Pazartesi günü 421. bölümü ile sezona başlaması bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Değişiklik Olacak mı?

Bildiğiniz üzere Zuhal Topal’ın ve izleyenlerin en büyük eleştirisi kayın validelerin haksız puanlamalara imza atmaları. Bile bile güzel olan yemeklere düşük puan verip, hak eden gelinin maalesef büyük ödülü alamadığını defalarca izledik. Bu duruma dur diyebilmek için sunucumuz artık 1 ve 2 puanlar sadece yetişmeyen masaya verilmesi kuralını geçen sezon başında getirmişti. Ancak kaynanalar bu yasağı da bir şekilde sabote ettiler.

zuhal topal sofrada 2020 2021

Zuhal Topal yeni sezon Değişiklikleri

Büyük ödül değişmeyecek (15.000 TL)
İkinci olana teselli ödülü düşünülüyor
Kaynanalar 10 puan üzerinden puanlama yapacak
Zuhal Topal 20 puan üzerinden puanlama yapması gündemde
Sabit bir evde çekim yapılacak
Kaynanaların yemeklere yardım etmesi gündemde

Büyük ödül değişmeyecek (15.000 TL)
İkinci olana teselli ödülü düşünülüyor
Kaynanalar 10 puan üzerinden puanlama yapacak
Zuhal Topal 20 puan üzerinden puanlama yapması gündemde
Sabit bir evde çekim yapılacak
Kaynanaların yemeklere yardım etmesi gündemde