Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Acurman’ın adaylığı resmen düştü!

CHP Başiskele Belediye Başkan adayı Anıl Acurman’ın ilçe başkanlığından gerekli sürede istifa etmeden başkan adayı olduğu gerekçesiyle İlçe Seçim Kurulu’na yapılan itiraz haklı görülmüş ve Acurman’ın adaylığı düşürülmüştü. İl seçim Kurulu’na yapılan itirazdan da benzer bir karar çıktı ve Acurman’ın adaylık serüveni sona ermiş oldu

CHP Başiskele Belediye Başkan

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman’ın adaylığı, parti ve devlet görevlilerinin mevcut görevlerinden istifa etmesi için tanınan son tarih olan 1 Aralık 2023 tarihine kadar gerçekleşmemiş olmasından dolayı Acurman’ın adaylığı hakkında yapılan itiraz ilçe seçim kurulunca haklı görülmüş ve Acurman’ın adaylığı düşürülmüştü. CHP,  bu karara itirazda bulunarak anlaşmazlığı il seçim kuruluna taşıdıysa da il seçim kurulu nihai kararını verdi ve Anıl Acurman’ın Başiskele Belediye Başkan  adaylığı düşürülmüş oldu.

CUMA SON GÜN

CHP’nin bundan sonraki süreçte 2 Mart Cuma gününe kadar yeni Başiskele Belediye Başkan adayını Yüksek Seçim Kurulu’na bildirmesi gerekiyor.

Acurman’ın düşürülmesini genel merkez mi organize etti! Hürriyet’e telefon geldi iddiası…