Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aday yapılmayan Başaran CHP’ye sallamaya başladı!

CHP’de aday adayı olan ancak liste dışı kalan Gebzeli Ömer Faruk Başaran, “100 yıllık mazisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Saadet, Demokrat, DEVA ve Gelecek Partisi tarafından kuşatıldı” dedi.

CHP’de aday adayı olan

Adaylık başvurusunda bulunduğu CHP’nin milletvekili listelerine tepki göstererek istifa eden Ömer Faruk Başaran konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 15 mayıs itibariyle Büyük Türkiye Hareketi olarak  partileşme sürecini başlatacaklarını ifade eden Başaran, “YA YENİ BİR YOL BULACAĞIZ, YADA YENİ BİR YOL YAPACAĞIZ DEMİŞTİM. Yeni ve çok sağlam bir parti olacak BÜYÜK TÜRKİYE HAREKETİ. ÇOK YAKINDA. Hodri Meydan!” dedi.

AÇIKLANSA BAŞVURMAZLAR

100 yıllık mazisi olan CHP’nin; Saadet, Demokrat, DEVA ve Gelecek Partisi tarafından kuşatıldığını belirten Başaran, “İYİ Parti kontenjan vermeyerek en doğrusunu yaptı. CHP ise son dakikada bu dört partiyi kendi listelerine dahil etti. Aday adaylığı öncesinde bu durum açıklanmış olsaydı inanıyorum ki birçok kişi başvuru bile yapmazdı. Biz yolumuza Büyük Türkiye Hareketi olarak devam edeceğiz. Partileşme sürecimiz kısa sürede tamamlanabilecek düzeyde” diye konuştu.