Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Davutoğlu’ndan Kocaeli’de Muharrem İnce göndermesi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu İzmit’te yaptığı konuşmada Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek üzerinden açıklamalar yaptı. “Başka adaylar gibi 100 bin desteği almak için AK Parti’den destek alsaydı Perinçek’e de bunlar sahip çıkardı” ifadelerini kullanan Davutoğlu’nun bu sözleri Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye gönderme olarak yorumlandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı
Nazim Ozgun Erbulan 1

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bugün bir dizi program için ilimize geldi. Davutoğlu CHP listesinde Gelecek Partisi kontenjanından aday olan Serap Çakır ile birlikte İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesi’nde dernek, STK ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Programa Davutoğlu’nun yanı sıra CHP Kocaeli milletvekili adayları Harun Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı, Tülin Keçeci Güngör, Caner Arduç, Mehmet Ümit Küçükkaya, Belkısa İlter, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP İstanbul Milletvekili adayı Doğan Demir,CHP İl Yöneticileri, CHP İl SKM Başkanı Nazım Gençtürk, İzmit Belediyesi Başkanvekili Çetin Sarıca, Partisi il ve ilçe yöneticileri, DEVA Partisi ve Saadet Partisi il ve ilçe yöneticileri katılım gösterdi.

PERİNÇEK’İ ELEŞTİRDİ

Programda konuşan Davutoğlu, “Doğu Perinçek ile hayatım boyunca hiç anlaşmadım. Farklı bir zihniyete sahip. İktidardan herhalde almakta olduğu desteği alamadı ki… Cumhurbaşkanı’na aşık olduğunu söyleyen kişi şimdi Perinçek’in sağ kolu. İki ay içinde Perinçek bile bu hale gelmiş. Başka adaylar gibi 100 bin desteği almak için AK Parti’den destek alsaydı Perinçek’e de bunlar sahip çıkardı. Türkiye mafyatokrasi diye anılan bir yapıya dönüşmüşse bunun sorumlusu bu iktidardır. Serap Hanım’ı da arkasındaki arkadaşları da sürükleyip götüreceksiniz inşallah” dedi.