Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti İl Başkanı Talus zarar ettiren Osmangazi Köprüsü’nü övdü

Osmangazi Köprüsü’nde, 22 Nisan’da, 87 bin 352 araç geçişi ile rekor kırıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, “Osmangazi Köprüsü, şehrimizin içinden geçen araç sayısını azaltması bakımından önemli yatırım” dedi. Ancak yap-işlet-devret modeli köprüde, geçiş taahhütlerinin tutmadığı için her yıl vatandaşın cebinden milyonlarca lira verilior.

Osmangazi Köprüsü'nde, 22 Nisan'da,

Osmangazi Köprüsü’nde, 22 Nisan’da, 87 bin 352 araç geçişi ile rekor kırıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, “Osmangazi Köprüsü, şehrimizin içinden geçen araç sayısını azaltması bakımından önemli yatırım” dedi. Ancak yap-işlet-devret modeli köprüde, geçiş taahhütlerinin tutmadığı için her yıl vatandaşın cebinden milyonlarca lira verildi.

“KİM GEÇECEK DİYE ENGELLEMEYE ÇALIŞTILAR”

Türkiye’de son 20 yılda hayata geçirilen mega projelerden biri olan Osmangazi Köprüsü’nde, 22 Nisan’da, 87 bin 352 araç geçişi ile rekor kırıldı. Geçiş rakamını sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, “Kim geçecek, ne işe yarayacak diye engellemeye çalıştıkları Osmangazi Köprüsü’nden Ramazan Bayramı’nın 2.Günü 87 bin 352 araç geçti. İnsanımıza zaman kazandırması, rahat ulaşım imkânı sunmasının yanında, şehrimizin içinden geçen araç sayısını azaltması bakımından da bu yatırımın ne kadar faydalı olduğunu unutmamalıyız” ifadelerini kullandı.

Geçen yılın verilerine göre;

Altı yılda 89 milyon aracın geçmesi gereken Osmangazi Köprüsü’nden 55 milyon araç geçti. Aradaki fark için devlet yüklenici firmalara tam 1 milyar 275 milyon dolar ödedi. Köprünün toplam maliyeti 1 milyar 418 milyon dolar.