Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti kadın kolları başkanı Mine İzmir Demirkıyık istifa paylaşımı!

Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Teşkilatı’nda kazan kaynarken dün akşam saatlerinde gündeme bomba gibi düşen bir Facebook paylaşımı geldi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık görevinden istifa ettiğini belirten bir paylaşım yaptı.

Ak Parti Körfez İlçe

Bir süredir Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları yönetiminde yaşanan büyük tartışmalar genel merkeze kadar gitmişti. Çok sayıda ilçe yöneticisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık’a tepki göstererek görevinden istifa etmişti. Bu istifalar sonrasında genel merkez olaya el attı. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi ve Bölge Koordinatörü Gerçek Tekin ile İl Koordinatörü Mualla Varol, ilçe binasına giderek İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık’a tepki göstererek görevinden istifa eden başkan yardımcıları ve ilçe kadın kolları yöneticileri ile tek tek görüştü.

DEMİRKIYIK İSTİFA ETTİĞİNİ DUYURDU AMA…

Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Teşkilatı’nda kazan kaynarken dün akşam saatlerinde gündeme bomba gibi düşen bir Facebook paylaşımı geldi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık görevinden istifa ettiğini belirten bir paylaşım yaptı. Demirkıyık bu paylaşımı kısa bir süre sonra sildi. Demirkıyık’ı kim istifadan vazgeçirdi, akşam hangi isimle görüştükten sonra paylaşımını kaldırdı bilinmiyor.