Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti Kocaeli adaylarını tanıttı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Kocaeli adayları dün belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından kamuoyuna duyurulan adaylar bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle tanıtılıyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Kocaeli adayları dün belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından kamuoyuna duyurulan adaylar bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle tanıtılıyor. 4 belediye başkanını değiştirme kararı alan Ak Parti’de bir önceki seçimde kaybedilen İzmit için Muharrem Tutuş aday gösterildi. Derince’de mevcut belediye başkanı Zeki Aygün’ün üstü çizildi. Eski ilçe başkanı İbrahim Şirin aday olarak açıklandı. Yeniden aday gösterilmemesine kesin gözle bakılan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın üstü çizildi. Adnan Turan’ın yerine eski ilçe başkanı Erol Ölmez belediye başkan adayı oldu.

Ak Parti aday tanitimBAŞKANLAR DEĞİŞTİ

Karamürsel’de ilçe başkanıyla ters düşen, ilçe başkanı belediye başkan adayı olan Ak Parti Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım gider ayak dediğini yaptı, yardımcısı Mesut Çetinkaya aday olarak açıklandı. Karamürsel’de 4 dönemdir belediye başkanlığı yapan İsmail Yıldırım’ın görevi 31 Mart itibariyle sonra eriyor. Ak Parti’de değiştirilen 4 belediye başkanından biri Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir oldu. Şayir’in yerine Dilovası’nın sevilen isimlerinden Ramazan Ömeroğlu aday olarak gösterildi.