Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti Kocaeli, Darıca’dan start verdi

Kocaeli Ak Parti Danışma meclislerini Darıca ile başlattı. AK Parti Darıca ilçe başkanı Köksal Şakar ev sahipliğinde 55. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı geniş katılımla yapıldı.

Kocaeli Ak Parti Danışma

Kocaeli Ak Parti Danışma meclislerini Darıca ile başlattı. AK Parti Darıca ilçe başkanı Köksal Şakar ev sahipliğinde 55. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı geniş katılımla yapıldı. Toplantıya Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır MKYK Üyesi İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ile il ve ilçe teşkilat üyeleri, meclis üyeleri ve partililer katıldı. Yeni ilçe Başkanı Köksal Şakar yaptığı konuşmada tüm katılımcılara teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

YENİ ÜYELERE ROZET

Programda Konuşan İl Başkanı Şahin Talus; “Çalışkanlığı ile daima örnek olmuş teşkilatımızla yeni yılın ilk gününde ilçe danışma meclislerimize başladık. Türkiye Yüzyılı’nın ilk gününe ev sahipliği yapan Darıca Teşkilatımız coşkusu, enerjisi ve aramıza katılan 500 yeni üye ile gücümüze güç kattı” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz.Bu yolculuğumuzu hiç birşey durduramayacak” ifadelerini kullandı. program sonunda yeni üyelere rozetleri takıldı.

Kaynak: HaberPi