Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak: Bu yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olacak

AK Parti Körfez İlçe Danışma Toplantısında konuşan AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, “Bu yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olacak” dedi.

AK Parti Körfez İlçe

Özgun imzaAK Parti Körfez İlçe Danışma Toplantısı bugün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Körfez ilçe Başkanı Şener Söğüt, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, İl yöneticileri, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve ilçe yönetimi, geçmiş dönem belediye başkanları, eski İl Başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek ile partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan programda Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

“ÇOK İYİ BİLİYORUZ”

Aysun DemirProgramda konuşan AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, “AK Parti sıradan bir siyasi teşekkül değildir. Bizler, büyük bir davanın sevdalısı olarak burada bir arada bulunmaktayız. 100 yılın seçimine giderken biz kadınlar dünü görerek bugün ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Ne kadar destek veriyorsak seçim sürecinde daha fazla destek vermeye hazırız. İlçe kadın kolları başkanı olarak ekibimle birlikte göreve geldiğimiz günden bugüne kadar çalışmalarımızı sürdürdük; sürdürmeye de devam ediyoruz. Haftalık bütün toplantılarımızı aksatmadan düzenliyoruz. Hasta ziyaretleri, üye ziyaretleri, taziye ziyaretleri yapıyoruz” dedi.

“BU YÜZYIL TÜRKİYE’NİN YÜZYILI OLACAK”

Demir’in ardından konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, “Körfez gençlik kolları olarak ‘Türkiye’nin’ yüzyılı dediğimiz döneme adım adım giderken elini sıkmadığımız genç kardeşimiz kalmayana dek çalışmaya devam ediyoruz. Mahallemizde onlarca genç kardeşlerimizle bir araya geliyoruz, ilk defa oy kullanacak gençlerimizin kapılarına gidiyoruz. Onlarla halı saha futbol müsabakaları ve şehir dışı programları gerçekleştirmeye önem gösteriyoruz. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Bu yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olacak” ifadelerinde bulundu.