Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’den Anıl Acurman’a hodri meydan!

AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, CHP Başiskele İlçe Anıl Acurman’ı Başiskele’ye aday bile çıkaramaması üzerinden tiye alarak endişeliyse aday olmasını söyledi

AK Parti Başiskele İlçe

AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, CHP Başiskele İlçe Anıl Acurman’ı hedef alan bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Hodri Meydan! Başiskele’de iki dönemdir aday bile çıkaramayan ama lafa gelince bol keseden atmasını çok iyi başaran CHP’li Anıl Acurman, Milletvekilimiz Prof.Dr.Sadettin Hülagü tarafından ilçemize verilen hastane müjdesinden sonra paniklemiş ve ne diyeceğini şaşırmıştır.

ADAY OL

Çünkü o da biliyor ki, AK Parti söz verdiyse yapar, o da biliyor ki biz temel atmama töreni değil, açılış bayramları yaparız, o da biliyor ki bizi yapraklar değil, Miiletimiz alkışlar. Her konuda fikri olan, söze geldi mi mangalda kül bırakmayan bu arkadaşımıza çağrımdır, madem bu kadar dertlisin, madem bu kadar Başiskele’yi düşünüyorsun, madem partinde bu işe cesaret edecek hiç kimse yok, çık o zaman sen aday ol. Milletimizin huzuruna çık. Bu sözlerinin ne kadar karşılığı olduğunu kendin gör.

BAŞİSKELE HALKIYLA BERABER

Milletimiz sizin hiçbir işte samimi olmadığınızı, her türlü değeri istismar ettiğinizi ve bunca lafa rağmen içinizde en ufak bir hizmet cesareti olmadığını çok iyi biliyor. Bizim hayallerimiz karşısında endişeye kapılanlar, Başiskele’nin sokaklarına çıkacak olsalar bizim hemşehrilerimizle kurduğumuz gönül bağı karşısında duramayacaklardır. Er meydanına çıkmaya cesareti olmayanlar, boş lakırdılarla gündemi meşgul etmekten başka bir şey yapamazlar.
Biz Başiskele halkıyla beraber yürümeye, Türkiye Yüzyılına yaraşır bir Başiskele imar etmeye devam edeceğiz, saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunulur.”