Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP Derince vatandaşları sahurda yalnız bırakmıyor!

AKP Derince Gençlik Kolları “Sahura 5 Kala” ile sahur vaktinde çalışan vatandaşlara sahur paketi dağıtıyor.

AKP Derince Gençlik Kolları

AKP Derince Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan Başkanlığında organize edilen “Sahura 5 Kala” etkinliğiyle petrol ofisinde çalışan ve akaryakıt istasyonunda mola veren vatandaşlara sahurluk dağıtarak, sahurunu yapamamış kişilerin sahur vaktinde idrak etmeleri amaçlanıyor.

AKP Derince Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, ramazanın paylaşma ve hoşgörü ayı olduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Biz de gençler olarak, birlikte, aynı şehirde yaşadığımız insanların her noktada yanlarında olabilmek için çalışıyoruz. Sahur vakti yaklaşırken evlerinde sahur edemeyen vatandaşlarımıza sahurunu yapabilmeleri için sahurluk ikram ediyoruz. Pandemi dolayısıyla tokalaşıp birbirimize sarılamasak da vatandaşlarımızın yanında olmak ve bu etkinlik dolayısıyla olumlu dönüşler almak bizleri mutlu ediyor.”

RAMAZAN BOYUNCA DEVAM EDECEK

Ramazan boyunca “İftara 5 Kala”, “Sahura 5 Kala” gibi bir çok faaliyet sürdüren Gülcan, “Yasaklar bize engel değil, pandemi koşullarını göz önüne alarak, dokunabildiğimiz her kalbe dokunmaya çalışıyoruz. Herkese hayırlı ramazanlar dileriz” dedi.