Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’de Serpil Yılmaz’ın üstü çizildi!

AKP Kocaeli İl Kadın Kolları eski Başkanı Serpil Yılmaz, başkanlık görevini genel merkezde görev almak için bıraktığını açıklamıştı. Ancak bugünkü kongrede Serpil Yılmaz listelere giremedi.

AKP Kocaeli İl Kadın

Sebahattin AydınAKP Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Kadın Kolları Başkanlığına Düzce Milletvekili Ayşe Keşir aday oldu ve başkan seçildi. Bu kongrede 50 merkez karar ve yönetim kurulu üyesi seçildi. Yine 25 de yedek üye seçildi.

LİSTELERE GİREMEDİ

AKP Kocaeli Teşkilatları da kongredeki yerini aldı. Ancak yönetim ve MYK’ya Kocaeli’den hiçbir isim giremedi. Özellikle AKP Kocaeli İl Kadın Kolları eski Başkanı Serpil Yılmaz, geçtiğimiz yıl istifa nedenini “Siyaseten tekrara düşmemek ve genel merkezde görev almak” olarak açıklamıştı. Bugünkü kongrede Serpil Yılmaz’ın üstü çizilmiş oldu.

NELER SÖYLEMİŞTİ?

Yılmaz istifasının ardından, gazetemize yaptığı değerlendirmede, “Biz 4 buçuk yıl il kadın kolları başkanlığı görev sürem boyunca çok çalıştım. Gerçekten ekip arkadaşlarımızla hep sahada olduk. Birçok seçim atlattık. Siyaseten tekrar düşmek istemeyen bir yapım var. Bu yüzden yeni görevimizi heyecanla yapacağız. Daha çok çalışacağım. Kocaeli’de de olacağım ama farklı şehirlerdeki teşkilat çalışmalarına katılacağız.

Bu görev benim için sürpriz olmadı. AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi Teşkilatlanma Birimi’nde görev yapacağım. İlk kongrede ise bizim için ne görev verilirse yerine getirmeye çalışacağız. Kongreye kadar şehirlerdeki çalışmalara katılacağız. Biraz daha çok çalışacağız” demişti.

Serpil Yılmaz ne görev yapacağını anlattı