Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’li meclis işçilere üyesinden tehdit!

İzmit Belediyesi personeli büyükşehir

Uğur ENÇ min e1587224825917İzmit Belediyesi personeli büyükşehir sorumluluğundaki alandan bayrakları indirirken bu anları kameraya almış ve daha sonra sosyal medyada bu anlar paylaşılmıştı. Personel büyükşehir bölgeye bayrak asılmasına izin vermediğini göstermek istemişti ancak bu görüntüler pek çok kişi tarafından ‘AKP’liler bayrakları indiriyor’ şeklinde yorumlandı. Söz konusu görüntülerin yayılmasından rahatsızlık duyan [vurguluContent color=”Blue” text=”AKP’li meclis üyesi Fikret Hocaoğlu”]sosyal medya sitesi Facebook üzerinden bir yorum yaptı.

TUNCAY AŞKIN CEVAP VERDİ

Fikret Hocaoğlu 4 sene sonra belediye personeli ile hesaplaşılacağını ima etti. Hocaoğlu’nun paylaşımına [vurguluContent color=”Red” text=”CHP’li meclis üyesi Tuncay Aşkın”] ateş püskürdü. Aşkın “Meclis üyesinden belediye çalışanlarına açık tehdit” diyerek paylaştığı cevabında şu ifadeleri kullandı: “İşte tam da söylediğimiz bu. Bu paylaşımda görüldüğü gibi, geçmiş dönemde belediye de işe alınacakların isimleri kurumda değil, AKP’nin teşkilat yapılanmasında belirlendiği açıkça itiraf edilmiş. İşin acı tarafı da işini yapmaktan başka bir düşünceleri olmayan emekçi kardeşlerimizi, bugüne kadar ortalık karıştırmaktan başka hiçbir iş yapmayan, sözde meclis üyesi Fikret Hocaoğlu, kendilerine hizmet etmeyenlerden 4 yıl sonra hesap soracaklarını belirterek açık açık tehdit etmiştir.

21686028 10214025742382200 2636486891028675769 n

KİRLİ ELLERİNİZİ ÇEKİN

Arkasından da eski belediye çalışanı ‘Hepsiyle tek tek görüşeceğiz abim benim’ diyerek meclis üyesine destek olmuştur. Ey Fikret Hocaoğlu, insanlar salgınla ve ekonomik sıkıntılarla mücadele ederken, belediye çalışanlarımız canları pahasına İzmit halkına hizmet ederken, sen hangi hakla belediye çalışanlarını tehdit edersin? Buradan AKP’nin militanlarına sesleniyorum. Evine ekmek götürmekten başka bir dertleri olmayan emekçilerin üzerinden kirli ellerinizi çekin.

İKTİDARI RÜYANIZDA GÖRECEKSİNİZ

Buradan geçmiş dönemde işe başlamış emekçi kardeşlerimize sesleniyorum. Sadece işinizi yapın. İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet göreve başladığı ilk gün, belediye çalışanlarına ‘Söylentilere kulak asmayın, işini hakkıyla yapan kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız. Sizin tek sorumluluğunuz İzmit Halkına hizmet etmektir’ demiştir. Öncelikle şunu söyleyeyim, siz kabullenemeseniz de hazmedemeseniz de İzmit halkı yetkiyi Millet İttifakı’na vermiştir. Sizin engellemelerinize rağmen İzmit’e ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Dört yıl sonra bırakın İzmit’te seçim kazanmayı, genelde de iktidarı ancak rüyanızda göreceksiniz.”