Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’liler gönül alıyor

AKP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve yöneticileri, görme engelli Melek Çakır’ı ziyaret ederek O’na hediyeler verdi.

AKP Kocaeli İl Kadın

AKP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Körfez ilçesinde yaşayan görme engelli minik Melek Çakır’ı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Başkan Yasemin Özdemir “Şüphesiz ki engellilerin sorunu sadece kendilerini ve onların yakın çevresini ailelerini ilgilendirmiyor. Engellilerin sorunu aslında tüm toplumu ilgilendiriyor. Bu anlayış doğrultusunda da devletimiz, hükümetimiz son yıllarda çok ciddi çalışmalar gerçekleştirmiş ve çok ciddi adımlar atmış ve düzenlemeler yapmıştır dedi. Sadece önemli günlerde değil her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını belirten başkan Yasemin Özdemir ve bundan sonra da olacaklarını ifade” etti.

BİZİ MUTLU ETTİ

İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir “Bizler ilçemizdeki engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek hatırlarını sormak, yanlarında olduğumuzu bildirmek istedik. Bu vesileyle  Görme Engelli kızımız Melek Çakır’a misafir olmak bizleri mutlu etti” dedi.