Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akşener AK Partililere “Bunlar üçkağıtçı” dedi!

Kocaeli’ye gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Körfez’de yaptığı esnaf ziyareti sonrası yaptığı konuşmada AK Partilere “Üçkağıtçı” dedi.

Kocaeli'ye gelen İYİ Parti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün, günün tamamını Kocaeli‘ye ayırdı. Körfez Mehmet Akif Ersoy Caddesi esnafını ziyaret eden Akşener, vatandaşa pandemi döneminden nasıl etkilendiklerini, devletin yardımlarından memnun olup olmadığını sordu.

ÜÇKAĞITÇI BUNLAR

Akşener, “Şimdi bu şehrin unutulmaz politikacıları var. Onların en önemli özelliği esnaf esnaf, köy köy gezip dertleri dinlemeleriydi. Kapı kapı çalarak dolaşmalarıydı. Çok uzun zamandır bu Türkiye’de de yapılmıyor, Kocaeli’de de yapılmıyor, Körfez’de de yapılmıyor. Niye biliyor musunuz? Kurnazlık bu kurnazlık. İşin içinde üçkağıtçılık var. Üç kâğıtçı bunlar. Çünkü değerlerimiz üzerinden bize dair bu topraklara dair değerler üzerinden birbirimizle kavga ettirdiler. Ceketimizi atsam kazanırım kanaatine geldiler. Burunları o kadar büyüdü ki sizi unuttular.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Normalleştik ya biz adam normalliğin ilk gününde elektriğe doğal gaza zam getirdi. Eyt dedi ki ‘iktidar partisi bizimle kafa tutuyor’ ben de dedim ki yarın siz onlarla kafa tutacaksınız. Çiftçi diyor ki ahırımıza göz dikti, hayvanımıza göz dikti biz neyle geçineceğiz dedi. Siz de onları Söke Söke göndereceksiniz. 19 yılın sonunda milletin adamı oldu tatilcilerin adamı. Valla nasıl bir ayna tuttu. Seçmenin Veli nimet olduğu bir Türkiye’yi birlikte başaracağız. İyi ki varsınız Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.