Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Oktay: İstifaya zorlandığım doğru!

Ak Parti’den istifa ettiği için Kartepe Belediyesi’nde mobbinge uğradığı ve işten çıkarılmak istendiği iddialarıyla gündem olan Ali Oktay, “Belediyeden baskılarla istifaya zorlandığının doğru olduğunu, fakat şuan herhangi bir işten çıkarılmanın söz konusu olmadığını, haksızlık karşısında susmayacağını, sinmeyeceğini” söyledi.

Ak Parti'den istifa ettiği

Son zamanlarda görevden almalarla sık sık gündeme gelen Kartepe Belediyesi, dün yine gündemdeydi. Kısa süre önce Ak Parti’den istifa ettiğini açıklayan Kartepe Belediyesi personeli olan AK Parti Kartepe Gençlik Kolları Kurucu üyelerinden Ali Oktay’ın istifa etmesinin ardından mobbinge uğradığı, işten çıkarılmak istendiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Çıkan haberlerin ardından bugün sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ali Oktay, “Kartepe Belediyesinden baskılarla istifaya zorlandığım doğrudur. Fakat şu an için herhangi bir işten çıkarılma söz konusu değildir . İşime gidip gelmekteyim. Elbette Haksızlık karşısında susmayacak, sinmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

Ali Oktay, mobbinge uğradığı ve işten çıkarılmak istendiği iddialarına sosyal medya hesabından şu sözlerle yanıt verdi;

HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSMAYACAK, SİNMEYECEĞİM

Değerli dostlarım ; Dün gazetelerde hakkımda çıkan haberlerden dolayı bu açıklamayı yapmak zaruri olmuştur. Öncelikle gazetelerde çıkan haberlerden dolayı arayan , mesaj atan bizzat yanıma gelerek destek olan tüm dostlarıma yürek dolusu teşekkür ederim. Evet maalesef ki yaklaşık yedi yıldır severek ve isteyerek görev yaptığım Kartepe belediyesinden baskılarla istifaya zorlandığım doğrudur. Fakat şu an için herhangi bir işten çıkarılma söz konusu değildir . İşime gidip gelmekteyim. Elbette Haksızlık karşısında susmayacak, sinmeyeceğim!!!

RIZKIN SAHİBİ YÜCE ALLAH’TIR

Sadece emeğime, işime ve Kartepe halkına olan saygımdan dolayı, ülkemiz de bu denli kriz varken , hayat bu kadar pahalıyken , işsizlik hat safhaya ulaşmışken aileme karşı sorumluluklarımı yerine getirmek adına baskılara göğüs geriyor, haksızlığa karşı mücadele veriyorum. Şunun gayet bilincindeyim rızkın Sahibi Yüce ALLAH’tır . Ben alemlerin Rabbi Olan ALLAH’ıma güveniyorum. Söyleyecek çok söz olsa da, Hz. Mevlâna’nın; “Susmak cümlenin istirahat hâlidir. İstirahat bitince çıkan cümle dinç olur. Çok konuşup cümleyi yorma. Yoksa cümle âlem yorulur” sözünü bugünümüze düstur edelim ve Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun diyelim. Kalın selametle…

4db7683f 8564 4872 80a2 11b7f27eeede

AK Parti’den istifa etti diye belediyeden mi atacaklar?