Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Anıl Acurman: “Bu kenti Ak Parti’den almak için adayım”

YSK’ya itirazı kabul edilen ve adaylığa geri dönen Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman’ın projelerini açıkladı, “Bu kenti Ak Parti’den almak için adayım” dedi

YSK’ya itirazı kabul edilen

Başiskele’de bulunan Wellborn Otel’de gerçekleşen proje lansman toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi. CHP Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler, CHP Kocaeli Büyükşehir Adayı Atasoy Bilgin, İl Başkanı Bülent Sarı, İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Zeki Karakadılar, Lastik İş Genel Başkanı Alaaddin Sarı, TBMM eski Başkanvekili ve eski milletvekili Haydar Akar, CHP eski milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP İl eski Başkanı Cengiz Sarıbay ve eşi Nurdan Sarıbay, il Eski Başkanı Keramettin Gençtürk, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker, CHP Başiskele meclis üyesi adayları, il ve ilçe yöneticileri ve partililer programa yoğun ilgi gösterdi.

“RANT BAŞKANI OLMAYACAĞIM”

‘Sevginin iskelesinde çağdaş bir kent zamanı’ sloganı ile seçim beyannamesini açıklayan Anıl Acurman şunları söyledi:  “Biz Başiskelilerin sorunlarını 4 yılda yazdık çizdik. Bu sorunları gidermek için aday olduk. Klasik bir belediye başkanı olamam. Bir dost bir kardeşiniz olurum. Herkese her zaman samimi olacağım. Rant başkanı olmayacağım. Başiskele’nin toprağını, rüzgarını, havasını kesenlerin önüne geçeceğim.

“AĞZIMDA GÜMÜŞ KAŞIKLA DOĞMADIM”

Ben ağzımda gümüş kaşıkla doğmadım. Benin derdim bu kenti çağdaş kılmak. Bunu gerçekleştirecek heyecanımız var. İşte diğer arkadaşlarımızdan farkımız burada çıkıyor. Ben bugünkü heyecanımın karşılığı olarak aday oldum, bu yüzden sahaya çıktım. Ülkemizin ihtiyacı olan huzuru Başiskele’de sağlayacağız.

“ATEŞİ BAŞİSKELE’DE YAKACAĞIZ”

Geçen sene İzmit’te bir ateş yaktık, bu sefer Başiskele’de yakacağız. Burayı sevginin iskelesi kılacağız. Aday ben değilim, aday hepimizin. Gün ağarmak üzere. İlk toplantı tarihim ayın 6’sıydı diğer aday arkadaşlarımı da çağırdım ama katılmayacaklarını belirttiler. Ama bugünkü toplantıma çağırmadım. Bugün burada kentimiz için ne düşünerek yola çıktığımı göreceksiniz. Bu kenti AK Parti’den alıp halkın belediyesi yapmak için adayım”