Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakan danışmanı Özcan Aygün Kocaeli’den aday oldu

AK Parti Kocaeli’de milletvekili aday adaylığı için başvurular devam diyor. Adalet Bakanı Danışmanı Özcan Aygün, bugün il binasına giderek aday adaylığı başvurusunda bulundu. Aygün’e hem il yöneticileri hem meclis üyeleri hem de STK’lar destek verdi.

AK Parti Kocaeli’de milletvekili

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçim öncesi AK Parti’de milletvekili aday adaylık başvuruları 13 Mart tarihi itibariyle başladı. AK Parti’de çok sayıda ismin milletvekili aday adaylık başvurusu yapması bekleniyor. Bu kapsamda aday adayları il binasına giderek adaylık başvurusunda bulunuyor. Bazı isimler de Ankara’da bulunan genel merkeze gidip doğrudan başvurabiliyor.

“TARİHİ BİR TAVIR ORTAYA KOYUYOR”

Adalet Bakanı danışmanı Özcan Aygün, bugün il binasına giderek aday adaylığı başvurusunda bulundu. Aygün’e hem il yöneticileri hem meclis üyeleri hem de STK’lar destek verdi. Aygün adaylığıyla ilgili, “Türkiye dünyanın dört bir yanında terörle mücadele konusunda tarihi bir tavır ortaya koyuyor. AK Parti olarak 21 yıldır liderimizle güçlü bir yürüyüş sürdürüyoruz. Aziz milletimizin kıymetli Kocaeli hemşerilerimizin teveccühüyle yürüyüşümüz devam edecek” dedi.

ÖZCAN AYGÜN KİMDİR?

Uzun yıllardır ailesiyle birlikte İzmit’te esnaflık yapan ve bu esnada 2011-2015 Yılları arasında Ak Parti İzmit İlçe Başkan yardımcılığı, Ak Parti İzmit SKM başkanlığı görevlerini başarıyla yerine getiren Aygün bu görevlerinin ardından Başbakan müşavirliği yaptı. Halen Adalet Bakan danışmanlığı görevini sürdüren Aygün milletvekilliğine hazırlanıyor. 1978 Doğumlu olan Aygün ilk,Orta ve lise öğrenimini İzmit’te tamamladıktan sonra Doğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun oldu.Üniversite eğitimi esnasında ve sorasında birçok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik yapan Aygün İngilizce biliyor evli ve iki çocuk babası.