Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediyeden alacağı olanları söz verdi: 20 gün sabredin borçları ödeyeceğim!

AK Parti İzmit Belediye başkan Adayı Muharrem Tutuş, İzmit Belediyesi’nden alacağı olan vatandaşlara seslendi. “Avukat göndermeyin” diyen Muharrem Tutuş 20 gün sonra borçları ödeyeceğini söyledi

AK Parti İzmit Belediye

ugurAK Parti İzmit Belediye başkan Adayı Muharrem Tutuş, İzmit Belediyesi’nden alacağı olan vatandaşlara seslendi. “Avukat göndermeyin” diyen Muharrem Tutuş 20 gün sonra borçları ödeyeceğini söyledi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde seçim beyannamesi sunumunu gerçekleştiren Muharrem Tutuş sunumunun sonunda şu ifadeleri kullandı: “Son dönemde sizler de görmüşsünüzdür, duymuşsunuzdur. Maalesef İzmit Belediyesi ekonomik olarak iyi durumda değil.

2019 YILINDA SÖYLEMİŞTİM

2019 yılında belediye batıyor demiştim. Daha birinci yılda, mali tablolarda demiştim bunu. Gelinen noktalarda haciz memurlarının, avukatların belediyenin kapısında yaptığı, belediyeden ayrılmadığı bir hale geldik. Ben buna üzülüyorum açık söyleyeyim. Ben İzmit’ten alacağı olan başta esnafımız olmak üzere çağrıda bulunmak istiyorum. Bu belediyenin kapısına avukatlarla gelindiğinde benim için acıyor. Ben alacağı olan bütün vatandaşlarımızdan rica ediyorum, avukat göndermeyin, 20 gün sabredin. Biz göreve geldiğimizde ilk işimiz bu alçakları takır takır ödemek olacak. Söz veriyorum hepsine.”