Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir siyasi enkaz örneği: Ömer Faruk Başaran

Kemal Kılıçdaroğlu’nun milletvekili aday listesine almadığı Ömer Faruk Başaran şimdi de Cumhur ittifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun milletvekili aday
SEBO İMZA

Kocaeli’de parasının varlığıyla siyasette ve sosyal hayatta yer edinmeye çalışan, birçok partide siyaset yapan Gebzeli Ömer Faruk Başaran son olarak CHP’den aday adayı olmuştu. “Büyük Türkiye Hareketi” adında sadece Başaran’ın varlığına inandığı bir oluşumun lideri olarak kendisini parlatmaya çalıştı. Kemal Kılıçdaroğlu Başaran’ı listeye almadı.

ERDOĞAN’A OY VERECEK

Listeye alınmayan Başaran ilk günden itibaren Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerinin dozunu artırdı. Listeye girse sahada Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı için oy isteyecek olan Ömer Faruk Başaran, şimdi de Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı. Destekten kasıt sanıyoruz ki oy vermek. Başka bir kitlesi olmayan Başaran, son yıllarda Kocaeli’de görülen en büyük siyasi enkaz oldu.

ŞU SÖZLERİ SÖYLEDİ

İşte kendi ifadeleriyle Başaran’ın Erdoğan’a destek açıklaması: “Değerli Dostlarım, Seçimlerden sonra BÜYÜK TÜRKİYE HAREKETİ olarak partileşme süreci ni başlatıyoruz.. Bana hep sordular kime destek olacaksın diye..SEÇİMLERDE KERHEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN demeyi düşünüyorum ciddi ciddi.. Çok düşündüm.. Biz yaparız diyenlerin çok fazla yönetim kapasitelerinin olmadığına bizzat şahit oldum.. MEVCUT İKTİDARI DA ELEŞTİRECEK 1 milyon konu bulabilirim.. AMA BÜYÜK TÜRKİYE HAREKETİMİZ partileşmeden önce SON KEZ ERDOĞAN demek en doğru karar olacak kanaatindeyim. BÜYÜK TÜRKİYE HAREKETİ destekçisi arkadaşlarım serbestler tabiki…”