Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bozkurt Uslu listeden çekildi!

CHP Körfez İlçe Örgütü’nde meclis listesi krizi büyüyor. Erkan Uygun’un birinci sıra adayı olarak yazılması üzerine Tayfun Balıkçı adaylıktan çekilme kararı almıştı. Kontenjan aday Bozkurt Uslu da adaylıktan çekileceğini duyurdu.

CHP Körfez İlçe Örgütü’nde

ugurCumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Meclis Üyesi Aday listeleri büyük krize sebep oldu. Körfez ilçe örgütü tarafından birinci sıraya Erkan Uygun’un aday olarak yazılmasının ardından belediye başkan adayı Tayfun Balıkçı adaylıktan çekilme kararı aldı. İlçede fermuar sistemiyle bir örgütün bir adayın istediği isimler yazılarak hazırlanan listeye bir tepki de Tayfun Balıkçı’nın kontenjan adayı Bozkurt Uslu’dan geldi.

PARTİ İÇİ AYRIŞMALARA SEBEP OLAN AKTÖRLERİN…

Adaylıktan çekilme kararı alan Bozkurt Uslu şu açıklamayı yaptı: “Partimizin Körfez’de iktidar olabilmesi için çıktığım yolda, Belediye Başkan Adayımız Tayfun Balıkçı’nın çağrısı üzerine meclis listesinde birinci sıra kontenjan aday olarak yer aldım. Fakat meclis listemizin iktidar hedefinden çok kişisel ihtiraslar temelinde şekillendiğini, parti içi ayrışmaları baş aktörlerinin en tepelerde yer aldıklarını gördüm. Bu nedenle listeden çekilme kararı aldım. Dilekçemi ilçe örgüme gönderdim. Bu bilgiyi kamuoyuna ve dostlarıma sunmak isterim.”