Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bülent Sarı: CHP İzmit İlçe Başkanı bugün belli olacak! İki isim mi var?

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı Bağımsız Kocaeli’ye yaptığı açıklamada bugün gerçekleşecek MYK toplantısı sonrasında ilçe başkanının belli olacağını söyledi. Sarı ayrıca genel merkeze İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in isim önerdiği iddialarıyla ilgili de konuştu.

CHP Kocaeli İl Başkanı

Nazim Ozgun Erbulan 1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe Başkanlığı için 26 Aralık 2022 tarihinden beri halen bir atama yapılmadı. CHP Kocaeli İl Örgütü son yaptığı toplantıda İzmit İlçe Başkanlığı için İl Başkan Yardımcısı Gökhan Darcan’ın ismine karar vererek söz konusu kararı genel merkeze gönderdi. Bir diğer yandan Harun Yıldızlı’nın başkanlığı devam ederken İzmit ilçe başkanlığı için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Dalistan Filiz’i önerdiği, il yönetiminin buna sıcak bakmadığı da gündeme gelmişti.

“BANA ÖYLE BİR ŞEY SÖYLENMEDİ”

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı hem atama süreci hem de genel merkeze Hürriyet’in isim gönderdiği iddialarıyla ilgili Bağımsız Kocaeli’ye açıklamalarda bulundu. Sarı, bugün gerçekleşen MYK toplantısının ardından ilçe başkanının belli olacağını söyledi. İzmit İlçe Başkanlığı için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Dalistan Filiz ismini genel merkeze sunduğu iddialarıyla ilgili de konuşan Sarı, “Fatma Hanım’ın Ankara’ya gidip öyle bir şey verdiğini bilmiyorum. Bana öyle bir şey söylemedi” ifadelerini kullandı.