Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Caner Arduç bu fotoğrafı paylaşarak adaylığını açıkladı

CHP Gençlik Örgütleri Genel Başkan Yardımcısı Marmara Bölge Sorumlusu Caner Arduç, İzmit Cumhuriyet Bulvarı’ndan bir fotoğrafı paylaşıp “başlıyoruz” dedi.

CHP Gençlik Örgütleri Genel

CHP Gençlik Örgütleri Genel Başkan Yardımcısı Marmara Bölge Sorumlusu Caner Arduç, İzmit Cumhuriyet Bulvarı’nda çekilen bir fotoğrafı paylaşarak adaylığını açıkladı. Arduç, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Devletin kurumlarını aile şirketine çevirenlere, 3-5 farklı yerden maaş alan liyakatsiz yöneticilere, bu ülkenin zenginliklerini çetelere peşkeş çekenlere karşı nettir bizim duruşumuz, her geçen gün yoksullaşan vatandaşlarımızın hak ettiği değeri gördüğü, çocukların hayal kurabildiği, mutlu olduğu bir ülkeyi kurmak birinci vazifemizdir.

“ARTIK YOLA ÇIKMALISIN DEDİM”

Partim bünyesinde yıllardır verdiğimiz mücadeleyi, alınterini, emeği anlatarak genel merkezimizde güzel bir fotoğraf verip anlamlı bir hikaye yazmaktan öte 2 gün önce yürüyüş yolunda çekilen bu fotoğrafı aklıma bir mıh gibi kazıyıp, işte bu sefilliği, yoksulluğu bitirmek için artık yola çıkmalısın dedim. Gençlerimizin desteği, azmi ve gayretiyle hiç kuşkunuz olmasın başaracağız. Başlıyoruz.”