Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe tutacak ofis bulamıyor!

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe son günlerde büyük sıkıntı yaşıyor. Ak Parti seçim için ilçede irtibat ofisi ve SKM olabilecek bütün ofisleri kiraladığı için ofis bulunamıyor. CHP’liler Derince’de yaklaşık bir haftadır SKM için yer arıyor.

CHP Derince Belediye Başkan

ugurCumhuriyet Halk Partisi (CHP) bir önceki seçimlerde zafere en çok yaklaştığı ilçelerden olan Derince’de yeniden 2019 adayı avukat Sertif Gökçe’yi aday gösterdi. CHP’de büyük heyecan yaratan bu gelişme sonrasında Gökçe seçim çalışmalarına başladı. Ekibiyle hızlı bir şekilde koordine olan Sertif Gökçe seçim sürecine dair hazırlıklarını sürdürüyor.

BİR HAFTADIR YER ARIYORLAR

Sertif Gökçe ve ekibi ilk iş olarak Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) arayışına başladı. Ancak CHP’liler bu konuda büyük yaşıyor. Ak Parti seçim için ilçede irtibat ofisi ve SKM olabilecek bütün ofisleri kiraladığı için ofis bulunamıyor. CHP’liler Derince’de yaklaşık bir haftadır SKM için yer arıyor.

BİLLBOARD VE DUVARLAR DA YOK

Söz konusu sıkıntının sadece SKM ve seçim irtibat ofisleri için değil billboard ve reklam görselleri için kiralanacak duvarlarda da yaşandığı öğrenildi. Ak Parti ilçe genelinde neredeyse reklam için uygun bütün duvarları kiralamış durumda. Bununla birlikte billboardlar için de seçim yasakları kapsamında bütün tarihler rezerve edildi.

TEK ÇARE SEÇİM KURULU KURASI

CHP’nin Derince’de propaganda yapabilmesi için tek çaresi seçim kurulu tarafından kura ile tarihleri belirlenen belediyeye ait billboardlar. Söz konusu billboardlar iki haftalık süreler halinde kullanılabiliyor. Ancak bu billboardların geneli dikkat çeken bölgelerde değil. Reklam değeri yüksek olan alanlardaki billboardlar özel bir firma tarafından rezerve edilerek para karşılığı kiralanıyor.