Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP eski Genel Başkanı Hikmet Çetin: Kocaeli’de Suriyeli var mı?

CHP eski Genel Başkanı ve eski Bakan Hikmet Çetin Kocaeli’ye geldi. İl örgütüyle buluşan Çetin İl Başkanı Yıldızlı’ya Kocaeli’de Suriyeli olup olmadığını sordu. Yıldızlı, “Var efendim. Kocaeli’nin en büyük problemlerinden biri Suriyeli, Afganlar. Mülteci problemi de en önemli problemlerden birisi” ifadeleriyle cevap verdi.

CHP eski Genel Başkanı

Özgun imzaCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü ev sahipliğinde bakanlık görevinde de bulunan CHP eski Genel Başkanı Hikmet Çetin bugün Kocaeli’ye geldi. İl binasında düzenlenen buluşmaya programa İl Başkanı Harun Yıldızlı, il yöneticileri, eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen, eski il ve ilçe başkanları ile partililer katıldı. CHP Genel Başkanı Altan Öymen ve SHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın’ın KYÖD’de düzenlenecek programa katılacağı öğrenildi.

“KOCAELİ’DE SURİYELİ VAR MI?”

İl Başkanı Harun Yıldızlı’ya “Kocaeli’de Suriyeli var mı?” sorusunu soran Çetin’e Yıldızlı, “Var efendim. Kocaeli’nin en büyük problemlerinden biri Suriyeli, Afganlar. Mülteci problemi de en önemli problemlerden birisi” şeklinde cevap verdi. Çetin konuşmasının devamında, “Hiçbir göçmen stratejisi yok. Sınırdan giriyor Türkiye’nin her yerini dolaşıyor. Böyle bir politika yok. Tabi ki Esad’ın hataları var ama ‘Esad ile ilişkileri kesmeyin çok pişman olursunuz’ dedim. Şimdi yalvarıyorlar Esad yanaşmıyor. ‘100 bin göçmen bizim kırmızı çizgimizdir’ dediler. O kadar büyük olaylarla Türkiye karşılaşacak ki hayal bile edemiyorum. Suç örgütleri, terör örgütleri çıkacak. Halen daha seçimi nasıl etkileyebiliriz diye uğraş içerisinde” dedi.