Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, “İzmit, Derince, Karamürsel tamam”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik dün Kocaeli’ye geldi. 31 Mart yerel seçimlerine bir hafta kala Kocaeli’ye gelen genel başkan Bağımsız Kocaeli’ye özel açıklamalarda bulundu. Kocaeli’nin kendileri için her zaman çok ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Gençosman Killik, “İzmit, Derince, Karamürsel tamam” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

ugurCumhuriyet Halk Partisi (CHP) CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik dün Kocaeli’ye geldi. 31 Mart yerel seçimlerine bir hafta kala Kocaeli’ye gelen genel başkan Bağımsız Kocaeli’ye özel açıklamalarda bulundu. Kocaeli’nin kendileri için her zaman çok ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Gençosman Killik, “CHP İzmit, Derince ve Karamürsel’de seçimi kazanacak. Kocaeli’de oyunu artıracak, seçime ortağız. AK Parti kan kaybediyor. Büyük erime var. Yüzde 30’ların altına düştüler. İzmit’in yanına kardeş belediyeler gelecek” dedi.

GENEL BAŞKAN KOCAELİ’DE ORUÇ AÇTI, SAHUR YAPTI

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik’tan Kocaeli’ye özel iddialı seçim açıklamaları geldi. Dün İzmit’e gelerek partinin seçim çalışmalarına omuz veren, gençlerle iftar sofrasına oturan, açılışlara katılan ve İzmit SKM bürosunda sahur yapan genel başkan Kocaeli’yi karış karış gezdi. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Kocaeli’ye önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Geri sayımın başladığı bu kritik dönemde, Kocaeli’nin stratejik önemine dikkat çekerek, parti olarak burada güçlü bir varlık göstermeyi hedeflediklerini vurguladı.

CHP KOCAELİ GENÇLİĞİ TÜRKİYE’DE TEKTİR

Gençosman Killik ile gerçekleştirdiğimiz özel sohbette, CHP’nin Kocaeli’deki yerel seçimlere dair planları ve beklentileri üzerine konuştuk. Killik, Kocaeli’nin CHP için özel bir yere sahip olduğunu belirterek, “Türkiye genelinde gençlik denildiğinde akla iki şehir gelir. Antalya ve Kocaeli… Son dönemde Kocaeli’nin o ruhu biraz unutuldu. Ancak Caner başkanımıza şu anda 10 otobüsle Ankara’ya gel desek, çabalar ve gelir. Eskiden 10 otobüs kendiliğinden doluyordu. Şu anda bir eksilme var ama yine de Kocaeli Gençlik Kolları her zaman bizim için özeldir. Gel denildiğinde en kalabalık gelirler, salonu coştururlar. İnançlı ve kararlı gençliğimiz var” dedi.

İZMİT, DERİNCE VE KARAMÜRSEL TAMAM…

31 Mart yerel seçimleri için de Kocaeli’de çok iddialı olduklarını söyleyen Gençosman Killik “İzmit, Derince ve Karamürsel’de seçimi kazanacağız. Kocaeli genelinde oy oranımızı artıracağız ve seçime damgamızı vuracağız” şeklinde konuştu. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Genç Osman Killik, “AK Parti Kocaeli’de ciddi bir oy kaybı yaşıyor” dedi ve ekledi: “AK Parti kan kaybediyor, büyük bir erime var. Türkiye genelinde Yüzde 30’ların altına düşmüş durumdalar. Bu seçimde İzmit’in yanına kardeş belediyelerimizi ekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

SON DÜZLÜK, SON HAFTA…

31 Mart yerel seçimlerine artık bir hafta kala, Kocaeli’deki siyasi atmosfer giderek ısınıyor. CHP’nin iddialı hedefleri ve AK Parti’nin mevcut oy durumu, seçim sonuçlarına dair çeşitli spekülasyonlara yol açıyor. Her iki parti de son günlerde seçmenleri ikna etmek için yoğun çaba sarf ediyor. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik’ın ziyareti ve açıklamaları, parti içindeki moral ve motivasyonu artırdı. Seçim gününe kadar her iki tarafın da stratejilerini nasıl şekillendireceği ve Kocaeli halkının tercihlerinin ne yönde olacağı merakla bekleniyor.