Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Sarı oldu

CHP İl Gençlik Kolları Örgütü, İzmit İlçe Gençlik Kolları başkanı olarak Ali Sarı’yı atadıklarını duyurdu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e muhalif olan Ali Sarı’nın ataması şaşkınlıkla karşılandı.

CHP İl Gençlik Kolları
Sebahattin AydınUzun süredir boş kalan CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atama yapıldı. CHP İl Gençlik Kolları Örgütü, İzmit İlçe Gençlik Kolları başkanı olarak Ali Sarı’yı atadıklarını duyurdu.

“ALİ SARI UYGUN GÖRÜLDÜ”

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar şu açıklamayı yaptı: “Basın ve Kamuoyuna, Aylardır titizlikle yürüttüğümüz İzmit Gençlik Kolları süreciyle ilgili İl Gençlik Örgütümüz bugün yapılan olağan toplantısında İlçe Başkanlığı için Ali Sarı Kardeşimizi atamayı uygun görmüştür.

“EMEĞİN HAKKI”

Parti içerisinde vermiş olduğu mücadele, gençlik örgütlerinde almış olduğu görevler dikkate alınarak, örgütümüzün kararı emeğin hakkını vermekten yana olmuştur. Gençlik Örgütleri olarak emeğin savunuculuğunu yapmaya dün olduğu gibi bugün de devam edeceğiz. İzmitimize Hayırlı uğurlu olsun.”

HÜRRİYET’E MUHALİF

Ali Sarı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet‘e muhalif olan partili gençlerin başında geliyordu. Sarı, her fırsatta Hürriyet’e yönelik eleştirel paylaşımlar yapmasıyla tanınıyor. İl Gençlik Kollarının ataması bu yönüyle dikkat çekti.
chp il genclik kollari orgutu