Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’de büyük coşku var! Gençtürk alkış aldı

CHP Kocaeli 28. Dönem Milletvekili Aday Adayları Tanıtım Programında konuşan İl SKM Başkanı Mehmet nazım Gençtürk, yaptığı konuşma ile büyük alkış aldı. Salonda Kemal Kılıçdaroğlu için dakikalarca slogan atıldı.

CHP Kocaeli 28. Dönem

CHP Kocaeli 28. Dönem Milletvekili Aday Adayları Tanıtım Programı, Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. CHP Kocaeli İl SKM Başkanı Mehmet Nazım Gençtürk, yaptığı açılış konuşmasında büyük alkış aldı. “Yarından itibaren tüm aday adaylarımız yarından itibaren 12 ilçede alanda olacak. Her mahalleye bir avukat temin ediyoruz. Seçim kurullarını oluşturuyoruz. Binlerce kişi sandık başında olacağız. Ama bu yetmez. On binlerce kişi olalım. Bizi birbirimize düşürmeyi arzulayacaklar. Biz sosyal adaletin tesis edileceğini tane tane anlatacağız.

BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Başlıyoruz demiştik. Bu kuru kuru bir slogan değil. Milyonlarca yurttaşımız Uyguladıkları yasaklara isyanla başlıyoruz. Ananı da al git denilen çiftçinin, Berkin’in çocuk gözleriyle, Ali İsmail Korkmaz’la, Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanımız yapmak için başlıyoruz.” dedi.

İL BAŞKANI SARI KONUŞTU

CHP Kocaeli il Başkanı Bülent Sarı, “14 Mayıs herkes için çok büyük dönemeç. Hiçbirimizin normali kalmadı. Büyük yaralar aldık. Bu yaraları hep birlikte sarmak ve halkımızı çaresiz bırakmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. İşte bizi güçlendiren asıl şey aynı umudu beslemek. Bu liste yarışı değil. Yol arkadaşlarım. Cumhuriyetin ikinci yüz yılını adaletle taçlandırmak için, çocukların yatağa aç girmemesi için, kimseyi çaresiz yalnız bırakmamak için cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu tüm dünyaya ‘başlıyoruz’ diye seslendi. Olanı olduğu gibi seven sayan. Uzaklaşan değil kucaklaşan bir Türkiye için” dedi.

İŞTE O ANLAR: