Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’de meclis üyeleri için sadece Gebze önseçim istedi!

CHP Genel Merkezi geçtiğimiz günlerde il örgütlerine genelge göndermiş ve meclis üyeleri için önseçim isteyen ve istemeyen ilçelerin bildirilmesini istemişti. Kocaeli’de sadece henüz adayı bile olmayan Gebze’nin meclis üyeleri için önseçim istediği öğrenildi.

CHP Genel Merkezi geçtiğimiz

ugurCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli’de İzmit ve Körfez ilçelerinde belediye başkan adaylarını önseçim ile belirledi. İzmit’te mevcut belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Körfez’de ise Tayfun Balıkçı parti içi yarışların galipleri oldu. Belediye başkan adaylarının ardından gözler meclis üyelerine çevrilmişti. CHP Genel Merkezi geçtiğimiz günlerde il örgütlerine genelge göndermiş ve meclis üyeleri için önseçim isteyen ve istemeyen ilçelerin bildirilmesini istedi.

İZMİT VE KÖRFEZ DE YOK

CHP Kocaeli örgütleri arasında sadece henüz adayı bile olmayan Gebze’nin meclis üyeleri için ön seçim istediği öğrenildi. Diğer ilçeler neden ön seçim talep etmedi bilinmiyor. İl örgütünün kararı ilçelere bıraktı, ilçelerin taleplerini genel merkezi iletti. Kent genelinde 12 ilçe örgütünden 11’inin önseçimden imtina etmesi şaşkınlık yarattı. Özellikle başkan adayları parti içi yarıştan çıkan İzmit ve Körfez’de meclis üyelerinin neden böyle bir yarışta yer almadığı merak konusu.