Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Muharrem Gökçe’yi Ak Partili belediye mi finanse ediyor?

Geçtiğimiz hafta CHP kulislerine bomba gibi bir iddia düştü. CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Muharrem Gökçe’nin sponsorlu Facebook paylaşımlarında “Çayırova Belediyesi ile anlaşmalı” ifadeleri görüldü. Partililer seçimi Ak Partili belediyenin finanse ettiği iddialarını gündeme getirdi. Ne CHP’li adaydan ne Çayırova Belediyesi’nden konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Geçtiğimiz hafta CHP kulislerine

ugur31 Mart 2024 seçim sürecinin en tartışmalı olayı geçtiğimiz hafta Çayırova’da yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Çayırova Belediye Başkan Adayı Muharrem Gökçe sosyal medya sitesi Facebook üzerinden sponsorlu paylaşımlar yayınladı. Söz konusu paylaşımlarda “Çayırova Belediyesi ile anlaşmalı” ifadeleri görüldü. Partililer seçimi Ak Partili belediyenin finanse ettiği iddialarını gündeme getirdi. Kısa sürede parti içerisinde dilden dile yayılan olayla ilgili fotoğraflar da ortaya çıktı.

KİMSE AÇIKLAMA YAPMADI

Parti içerisinde kimileri Muharrem Gökçe’nin Çayırova Belediyesi tarafından finanse edildiğini, İYİ Partili Şevki Demirci’ye gidebilecek oylara karşılık CHP adayının güçlendirilmek istendiğini ifade etti. Kimileri ise Facebook üzerinde açılan reklam hesabında isim belirlenirken hata yapıldığını, bu sebeple Çayırova Belediyesi ifadesinin görüldüğünü öne sürdü. Olayla ilgili ne Çayırova Belediyesi’nden ne de CHP’li aday Muharrem Gökçe’den herhangi bir açıklama yapılmadı. Kamuoyu konuyla ilgili bilgilendirme bekliyor.