Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li yöneticiye özel plaka!

Siyasi partilerde araç plakaları

Siyasi partilerde araç plakaları bir hayli önemli. CHP, AK, AKP ve MHP gibi plakalara sahip araç yüzlerce bin liradan satılabiliyor. Siyasi parti fanatikleri bu araçları sadece plakaları için satın alıyor. Kimi siyasiler ise binlerce lira ödememek için yıllarca bekliyor, fırsatçılardan uzak durarak partisinin adının yer aldığı aracı uygun fiyata satın almak için çabalıyor. Söz konusu parti plakalı araçlar özellikle siyasetle ilgilenenlerin dikkatini çekiyor.

GÖKHAN DARCAN’IN ARACI

Kentimizdeki o ‘siyasi araç’lara bir yenisi eklendi. Birkaç ay önce Audi marka A6 model aracını değiştiren CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Darcan bu defa cip tercih etti. Toyota Land Cruiser satın alan Darcan aracı için özel bir plakaya da sahip oldu. Gökhan Darcan’ın yeni aracının plakası 34 CHP 041. Bir süredir kentimizde olan araç ilgi odağı olmuş durumda. Özellikle partililer Darcan’ı her yerde tanıyor, fark ediyor. Darcan aracıyla hem partisi CHP’yi hem de 041 ile kentimiz Kocaeli’yi beraberinde taşıyor.

41 CHP …’YE DAHA VAR

Gökhan Darcan’ın aracı 34 ile başlıyor. Yani İstanbul’a kayıtlı. Bunun sebebi Kocaeli’de araç plakasında henüz C sırasına gelinmemiş olması. 3 harf uygulamasının bir süre önce başladığı kentimizde henüz A serisi plakalar mevcut. AAA, ABD, ABC gibi plakaların bulunduğu kentimizde C serisinin başlaması için 5 yıllık bir süre ön görülüyor. 5 yıl sonra 41 CHP … plakaları gündeme gelecek. Söz konusu bu plakalar için CHP’liler arasında bir süre yarış olması ve pek çok partilinin 41 CHP … plakası için başvuru yapması bekleniyor.

Gökhan Darcanın aracı scaled

Gökhan Darcan 1