Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’liler Gebze’ye çıkarma yaptı!

Muhtar gezileri ile kentin dört bir yanını dolaşan CHP’liler dün Gebze’deydi. CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri Gebzeli muhtarları dolaştı.

Muhtar gezileri ile kentin

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı tarafından başlatılan muhtar gezileri sürüyor. İzmit, Derince, Körfez, Çayırova ve Kartepe’de gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından CHP’liler dün Gebze’deydi. Kentin batı yakasında sorunları yerinde inceleyen CHP’liler muhtarlardan bölgeleri ile ilgili bilgi aldı. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’ya ziyaretlerinde CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve il yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

7/24 MESAİDEYİZ

Harun Yıldızlı şu açıklamada bulundu: “Vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını yerinde dinlemek üzere başlattığımız muhtarlık ve esnaf ziyaretleri için bu kez Gebze’deydik. Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz, Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül aktaş, Gaziler Mahallesi Muhtarı Metin topçu, İnönü Mahallesi Muhtarı Dursun Karaboğa, Osman Yılmaz Mahallesi Muhtarı Musa Uslu, Mevlana Mahallesi Muhtarı Hüseyin Öztürk, Köşklüçeşme Mahallesi Muhtarı Mehmet Altıntaş ve Mustafa Paşa Mahallesi Muhtarı Ayhan Baş ve çevre esnafını ziyaret ederek bölgenin sorunları hakkında bilgi aldık. Kocaelimiz için 7/24 mesaideyiz.”