Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’liler saat 06.00’da esnafla buluştu!

CHP Kocaeli İl Örgütü, 1 Eylül itibariyle denize açılan balıkçıları ilk mezat gününde yalnız bırakmadı. CHP’liler sabah saat 06.00’da Karamürsel Balık Mezatı’ndaydı.

CHP Kocaeli İl Örgütü,

Uzun süredir ağlarını onaran, motor ve radar bakımlarını tamamlayan balıkçılar, yeni av sezonunda bol balık beklentisiyle ağlarını denize bıraktı. “Vira Bismillah” demek için hazırlıklarını tamamlayarak av yasağının sona erdiği bugün denize açılan balıkçı esnafını CHP’liler yalnız bırakmadı. Özgür Harun Yıldızlı başkanlığındaki CHP İl Örgütü ilçe başkanlarıyla birlikte tam kadro sabah saat 06.00’da Karamürsel ve Başiskele balık mezatlarını dolaştı.

CHPliler saat 06.00da esnafla buluştu 1ESNAFI TEK TEK DOLAŞTILAR

Balıkçılar, 15 Nisan’da yürürlüğe giren av yasağı sonrasında teknelerinin bakımını ve yıpranmış ağların tamirini yaptıklarını belirterek yeni sezondan umutlu olduklarını ifade etti. Karamürsel Balık Mezatı’nda yoğunluk gözlenirken, Başiskele Balık Mezatı’na beklenen ilginin olmadığı görüldü. CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı bütün esnafları tek tek dolaşarak iyi ve bol kazançlı bir balık sezonu geçirmelerini diledi.

CHPliler saat 06.00da esnafla buluştu 2CHP’LİLER SÜREKLİ SAHADA

Göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli sahada olan Özgür Harun Yıldızlı ve ekibi hatırlanacağı üzere Gebze, Körfez ve Çayırova’da mahalle mahalle dolaşarak ilçelerin sorunlarını dile getirmişti. İlçe gezilerine önümüzdeki hafta Kartepe ile devam edecek olan CHP’lilerin 1 Eylül’de balıkçı esnafını unutmaması ve tam kadro Karamürsel’e çıkarma yapması dikkat çekti.

AHMET ÇALIK’A YOĞUN İLGİ

CHP’lilerin Karamürsel ziyaretinde 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olan il yöneticisi Ahmet Çalık’a da yoğun ilgi vardı. Ereğlili Çalık esnafla tek tek sohbet etti, CHP’lilere bir anlamda ev sahipliği yaptı. Ahmet Çalık’a gösterilen yakın ilgi oldukça az bir oyla kaybedilen Karamürsel seçimlerinin bir sonraki dönem çok farklı bir atmosferde geçebileceğini gösterdi.

BALIKÇILARDAN TEŞEKKÜR

Mezatta katılan tüm esnafla tek tek görüşen CHP Kocaeli, vatandaşların talep ve isteklerini dinledi. Pandemi sebebi ile erken kapanan son sezonun ardından ilk kez tezgah açan balıkçılar kendilerini bu zor süreçte yalnız bırakmayan CHP Kocaeli İl Örgütü’ne Başkan Yıldızlı’nın nezdinde teşekkür etti.