Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’liler Sertif Gökçe için tam kadro çıkartma yaptı

CHP Derince Belediye Başkanı adayı Avukat Sertif Gökçe, bir önceki seçimde yarım kalan hikayesini tamamlamak için çalışıyor. Son günlerde Kocaeli milletvekilleri ve parti protokolünün de büyük destek verdiği Gökçe, CHP’lilerle birlikte Derince’yi karış karış dolaşıyor.

CHP Derince Belediye Başkanı

Milletvekilleri ve Gökçe, bölge halkıyla buluşarak Gökçe’nin Derince için planladığı önemli projeleri paylaşıyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ( CHP) Derince Belediye Başkan adayı Av. Sertif Gökçe’nin seçim çalışmaları, CHP Kocaeli milletvekillerinin de katılımıyla daha da canlı hale geliyor. Milletvekilleri, Derince’nin her köşesini gezerek Gökçe’nin vizyoner projelerini halka anlatıyorlar. Gökçe ve CHP milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Yıldızlı, Nail Çiler, kadın ve gençlik temsilcileri önceki akşam Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM) düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler. İftar sonrası teravih namazı için camiye giden heyet, ardından kıraathaneleri ziyaret etti.

Harun Yildizli DerinceMİLLETVEKİLLERİ ÇALIŞIYOR

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Muhip Kanko, Derince İlçe Başkanı ve yönetimiyle birlikte esnaf ziyaretleri ve halk buluşmaları düzenlendi. Kanko, Gökçe’nin projelerini tanıttı ve halktan destek istedi. CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Gökçe ile birlikte Deniz Mahallesi’ndeki esnafla buluşarak Derince’nin geleceği hakkında konuştu. Yıldızlı, bugün de Gökçe ile Çenesuyu Mahallesi ve Salı Pazarı’nda vatandaş ve esnafla bir araya geldi.

Nail Ciler Sertif GokceSORUNLARI DİNLEDİLER

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Gökçe’nin Derince’ye sosyal belediyecilik anlayışını getireceğini belirterek halktan destek istedi. Gökçe ve Çiler, S.S. 100 Nolu Yeşil Derince Minibüs ve Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret ederek bölgenin sorunlarını dinlediler. Çiler Gökçe ile sürekli sahada olacaklarını vurguladı.