Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’nin büyükşehir adayı Atasoy Bilgin oldu

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nı sonunda belirledi. CHP’nin adayı Atasoy Bilgin oldu.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye

ugurCHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nı sonunda belirledi. CHP’nin adayı Atasoy Bilgin oldu. Haftalardır süren tartışmalar sonunda verilen karara Atasoy Bilgin aday olmasın diye Ankara’ya defalarca giden il başkanı Bülent Sarı ne tepki verecek merak konusu.

Hatırlanacağı üzere Cumhuriyet Halk Partisi’nde geçtiğimiz hafta bir haber kent kulislerine bomba gibi düşmüştü. CHP Derince eski başkanı da olan Atasoy Bilgin genel merkeze giderek genel başkan yardımcıları görüşmüştü. Bu görüşme öncesinde genel başkan Özgür Özel tarafından aranan ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için görüşme gerçekleştiren Atasoy Bilgin, “Partimin emrindeyim” dedi. Bilgin’in adı açıklandıktan sonra Kocaeli genelinde örgüt temsilcileri ayaklanmış defalarca Ankara’ya giderek Bilgin aday olmasın diye kulis yapmıştı..

Atasoy Bilgin kimdir?

Atasoy Bilgin, 1974 Kırşehir doğumlu, baba tarafından Artvinli. 1991 yılından beri Derince’de yaşayan Bilgin, Yıldız Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu. Halen Derince’de mesleğini yapıyor. CHP Derince İlçe Başkanlığı görevini yaptı.