Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dağı taşı MHP ve Bahçeli bayraklarıyla donatıyor…

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Aydın Ünlü, Kartepe Eşme Fındıkdere mevkiinde D-100 kenarını MHP ve Bahçeli bayraklarıyla donatıyor. Ünlü, 2 yıldır usanmadan Eşme’de çok büyük bir bölgede bu bayrakları yeniliyor ve asıyor.

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı

MHP Kocaeli’nin en akılda kalan ismi tartışmasız Aydın Ünlü. 10 yıllık il başkanlığı döneminde her şeyi yaşadı. Partiden kopanlar oldu. Meral Akşener’in Kocaelili olması, MHP’nin Kocaeli’deki önemli isimlerin, ilçe başkanlarının İYİ Parti’ye gitmesi gibi süreçler atlattı. Ardından darbe girişimini gördü o günleri yönetti. Çok sayıda seçim atlattı. Her fırsatta Devlet Bahçeli’ye bağlılığını gösterdi.

PARTİSİNE KÜSMEDİ

Görev süresinin dolmasının ardından ise Aydın Ünlü partisine küsmedi. Görev süresi sonrası Aydın Ünlü il başkanlığı döneminde nasılsa o sürecin ardından da aynı davrandı. Yine MHP Lideri Bahçeli’ye bağlılığını gösterdi. Teşkilatlara yönelik eleştiri yapmadı. Kendisine dönük saldırılara cevap vermemeyi seçti. Her ayın ilk Çarşamba günü Ankara’ya genel merkeze giderek ziyaretlerini sürdürdü.

DAĞI TAŞI DONATMIŞ

Şimdi ise MHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olan Aydın Ünlü, aynı yoldan devam ediyor. Kartepe Eşmeli olan Aydın Ünlü, Fındıkdere mevkiinde dağı taşı, bahçeleri MHP ve Devlet Bahçeli’nin yer aldığı bayraklarla donatıyor. D-100 karayolu kenarında yüzlerce metre sağ ve sol bölümlerde bayraklar asılı. Ünlü, düzenli olarak bu bayrakları yeniliyor ve kontrol ediyor. Bayraklar sadece yol kenarıyla da sınırlı değil. Bahçeler, görünür alanların tümü bu bayraklarla dolu. Ve bu yeni bir faaliyet değil. Ünlü, yıllardır bu bayrakları asıyor.

EN ÇOK TANINAN MHP’Lİ

Milletvekili Aday Adaylığı sürecinde de birleştirici mesajlar veren, ülkücüleri birlik olmaya çağıran Aydın Ünlü’ye büyük destek var. Ünlü, MHP Kocaeli’de ekibi olan, çalışma arkadaşları olan tek siyasi figür olma özelliğini de taşıyor. Bununla birlikte MHP’li olarak tanınırlık oranı en yüksek isim de Aydın Ünlü… Ünlü’nün milletvekili listesinde üst sıralarda olmasını bekleyenlerin sayısı oldukça fazla. MHP Genel Merkezi ne karar verirse versin Aydın Ünlü, ülkücü olarak çizgisinden sapmadan yoluna devam edeceğini de her platformda dile getiriyor.