Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Davutoğlu: Kocaeli’de tüm belediyeleri alacağız!

Eski Başbakan, Gelecek Partisi

Eski Başbakan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bugün eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Kocaeli’ye geldi. Genel Başkan Davutoğlu’na Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, il başkanı Ömer Faruk Başaran, ilçe başkanları ve partililer eşlik etti. Ziyaretin ardından basın toplantısı gerçekleştiren Genel Başkan Ahmet Davutoğlu şunları söyledi; “Çok zorlu bir süreç yaşıyoruz. Korona virüs tüm hayatımızı etkilemiş durumda. Süreç içinde büyük fedakarlıklarla çalışan sağlık çalışanlara teşekkürü borç biliyorum.

a3b3d154 b32b 4ad2 9128 c1b7cdf5bbb4

KOCAELİ TEŞKİLATI’NDAN MEMNUN

Kocaeli’de son derece başarışı bir teşkilatımız ve ekibimiz var. Yeni bir parti olarak teşkilatlanmada çok ciddi başarı sağladık. 53 il başkanı atadık. 172 ilçe başkanımız atandı ve yönetim oluştu. Kocaeli Türk siyasetinin omurga şehirlerinden biridir. Kocaeli’de başarılı olan her yerde başarılı olur. Bu seneple Kocaeli’ye özel bir önem veriyoruz.

55345505 023c 4764 a79d fb5b8a86cd8a

TÜM BELEDİYELERİ VE MİLLETVEKİLLERİNİ

Siyasette ideal hedef bellidir. Siyasette iddiası olmayan başarılı olamaz. Kocaeli’de her belediyeyi her milletvekilliğini almaya geliyoruz. Şu kadar belediye bu kadar vekil hedefimiz yok Kocaeli’de. Çünkü bu hedef küçültmek olur. Biz tüm vatandaşlarımızın gönlüne girmeye geliyoruz. Şunu da açık açık söylüyorum. Biz Kocaeli’de tüm belediyeleri almak için geliyoruz. Tüm milletvekilliklerini almak istiyoruz. İlk seçimlerde önce güçlü bir alternarif olduğumuzu kanıtlayacağız. Taraflı anketler sizi yanıltmasın. Sonra da iktidara yürüyeceğiz” açıklamasında bulundu.

e3f380b9 020e 4606 a66e 0bd380e1997e