Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ekrem İmamoğlu Kocaeli’de: Kocaeli’ye kadar Büyükşehirler belediyeciliğin tadını almaya başlayacak

Çınar Kart lansmanında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Balıkesir’den Bursa’ya, Kocaeli’ye kadar bütün Büyükşehirler önümüzdeki yerel seçimde sosyal demokrat belediyeciliğin tadını almaya başlayacak” dedi.

Çınar Kart lansmanında konuşan

Nazim Ozgun Erbulan 1İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki BELBİM A.Ş. ile İzmit Belediyesi arasında yapılan işbirliğinde hayata geçirilen ‘Çınar Kart’ projesinin lansmanı bugün İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesi’nde yapıldı. Düzenlenen lansmana İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve belediye başkan yardımcıları, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Kaan Dilmen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, DİSK Bölge Temsilcisi Vedat Küçük ve vatandaşlar katıldı.

“İKİ ŞEHİR TEK KART”

Açılış konuşmasını yapan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Çınar Kart uygulaması iki şehri birleştiren ve halkımızın tek bir kartla birçok avantajlı hizmetten yararlanabileceği ortak bir uygulama başlatmış oluyoruz. ‘İki şehir tek kart’ diyerek Çınar Kart ile beraber iki şehri buluşturmuş oluyoruz. Başkanımız Ekrem İmamoğlu desteğini hiçbir zaman bizden esirgemedi. İzmit’in ne zaman ihtiyacı olsa destek verdiler, dayanışma gösterdiler. Dayanışma hepimizi güçlü kılıyor. Bütün İzmitliler adına teşekkürü borç bilirim” dedi.

İSTANBUL KART’IN İZMİT HALİ

İzmit’te yaşayan vatandaşlarımıza İstanbul Kart’ın sunduğu tüm imtiyazları sunan ön ödemeli bir kart ile hizmete sunuyoruz. Çınar Kart hem personelimizin giriş-çıkışlarda kullanılacağı hem de vatandaşların birçok alanda kullanacağı ayrı bir kart. İstanbul’da İstanbul Kart’ın geçtiği her yerde cebinizde Çınar Kartı’nız var ise Çınara Kart ile rahatlıkla faydalanabileceksiniz. 5 çeşit kart çeşidimiz var. Birincisi Şehir Yaşam Kartı, İkincisi İndirimli Çınar Kart, Ücretsiz Çınar Kart, Sosyal Çınar Kart ve personel kartı. Kocaelili kullanıcılar büyük marketlerde, uygulamalarda, banka poslarında, Gülümse Kafe ve Çınar Halk Marketler’de bu kart rahatlıkla kullanılabilecek” ifadelerini kullandı.

“GÜN GELİR İKTİDAR OLDUĞUMUZDA…”

Hürriyet, “Çocuklarımız atıkları getirecek ve Çınar Kartlara getirdikleri atık kilosuna göre nakit para yatırabileceğiz. Bu bir başlangıç, model olsun iki şehir arasında. Gün gelir iktidar olduğumuzda Tüm Türkiye’de güçlü ortaklıklar, tek kart yaparız inşallah” dedi. Hürriyet’in ardından konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yerel yönetimler olarak hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırma, yaşam kalitesini arttırma ve çok değerli projeler sunacak sorumlu kişileriz. Akıllı şehir projeleri çok önemli. İBB olarak İstanbul Kart’ı ulaşım karttan çok daha ötesinde yaşamın her anına dokunan bir karta dönüştürdük. Bu çabamız çok önemli sonuçlara ulaştı. Karttan öte bir uygulama biçiminde” dedi.

Cinar Kart tanitim“İZMİTLİLERİN HİZMETİNE SUNMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

İmamoğlu, “İstanbulluların bu kadar hayatını kolaylaştıran zenginliğin tamamını başkanımızın özenli teklifiyle yola çıktığımız bu yolculukta komşumuz İzmitlilerin hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Çınar Kart, İstanbul Kart’ın geçtiği 100 bin noktanın tamamında kullanabileceğiniz bir karta dönüşüyor. İzmit esnafı için de iyi olacak. Kocaeli şehir, İzmit merkez ilçemiz İstanbul’un hemen yanı başında. KOÜ’de okuyup İstanbul’da yaşayan öğrenciler gibi bu öğrencilerimizin de hem İstanbul’da hem İzmit’te kullanabilecekleri bir kart yaşamlarını kolaylaştırabilecek. İBB, bu dönemde her konuda olduğu gibi Türkiye ile olan ilişkisinde devrim yarattı. 300’ün üzerindeki belediyelerle projeler üretti. Halen daha üretmeye devam ediyoruz. Türkiye’nin her noktasında kalkınmaya dönük katkı sunan bir İBB var. Bütün kurumların üzerinden Türkiye’nin her noktasına bir etkileşim içerisinde İBB. Çünkü biz memleketimiz adına var olan neyimiz var ise bütün bu deneyimleri ve varlığımızı Türkiye’nin ve güzel ülkemize sunmanın gayretleri içerisinde olduk” ifadelerini kullandı.

Cinar Kart tanitim 2“YAPTIKLARIMIZLA NE KADAR MEŞGUL ETTİĞİMİZİ GÖRÜYORSUNUZ”

“Göreve geleli 3 buçuk seneyi biraz daha aştı” diyen İmamoğlu, “Biz Fatma Hanım’dan 3 ay geç göreve başladık. Yaptıklarımızla bugünün iktidarını, hükümetini, Cumhurbaşkanı’ndan Bakanı’na günlerini ne kadar meşgul ettiğimizi siz görüyorsunuz. Tek sebebi var: hizmet yapıyoruz. Çok güzel hizmet yapıyoruz. Bu hizmetlerimizin kaynağında bir kişinin marifeti asla yok. İçerisinde 10 binlerce kahraman var. Şu anda verilen siyasal mücadelenin ulvi mücadele olduğu, her bireyin dikkatli bir şekilde takip etmesi gerektiği, bu sürece katkı sunması gerektiği bir sürecin içerisindeyiz. Tek kişinin değil 86 milyon insanın hak sahibi olduğu bir Türkiye’nin var olması bizlere kazandıracaktır” dedi.

“KOCAELİ’YE KADAR…”

İmamoğlu, “Sosyal belediyecilik yapan insanlarız. Tıp ki Fatma Hanım gibi, diğer belediyelerimizdekiler gibi. Çok başarılı olacağız. Fatma Hanım’a işbirliği için teşekkür ediyorum; özel çabası için teşekkür ediyorum. Marmara’nın bütün şehirleri ile irtibattayız. Balıkesir’den Bursa’ya, Kocaeli’ye kadar bütün Büyükşehir’ler önümüzdeki yerel seçimde sosyal demokrat belediyeciliğin tadını almaya başlayacak. Bu yolda hep beraber olalım, birbirimizin hakkında güzel kelimeler kuralım. Konumuz büyük, mevzumuz büyük ” dedi.