Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Engin Özkoç Kocaeli’de Cumhurbaşkanı’na çok sert sözler söyledi

CHP Kocaeli İl Danışma Toplantısı’nda konuşan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı’na yönelik çok sert ifadeler kullandı.

CHP Kocaeli İl Danışma

Sebahattin AydınUgur Enc profilCHP Kocaeli’de ilçe danışma toplantılarının ardından CHP Kocaeli İl Danışma Toplantısı, bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Sade bir salon düzeni ve süslemesi yapan CHP’liler, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Tugay Adak’ın afişi de asıldı. Salonda ise sahnede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Mustafa Kemal Atatürk’ün dev bir portresi konuşlandırıldı. Öte yandan salonda bir de vefat eden Dilovası İlçe eski Başkanı Kerem Aydemir fotoğrafı da salonda yerini aldı.

GENİŞ KATILIM

Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Kocaeli Mlletvekili Tahsin Tarhan CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nejla Erdem, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, CHP Kocaeli eski Milletvekilleri Hikmet Erenkaya, Prof. Dr. Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan, İzzet Çetin, DSP Kocaeli eski Milletvekilleri Muhammet Turhan İmamoğlu ile Bekir Yurdagül, CHP Kocaeli eski İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, Kartepe Belediye Başkan Adayı Cumhur Karakadılar,  il yöneticileri, ilçe başkanları, ilçe gençlik ve kadın kolları başkanları ve partililer katıldı.

ENGİN ÖZKOÇ ÇOK SERT KONUŞTU

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, şunları söyledi: “Çalışmaları izledim. Kocaeli’de bir ben yoktum. Benim başım kel mi? Harun Başkan bundan sonra beni de çağır. Ve dostlar, gidiyor gitmekte olan. 20 yıldan beri cumhuriyetin birikimlerini tek tek yok eden, bu ülkenin biricik önderlerine ‘İki ayyaş’ diyen adam sadece gitmeyecek. Biz kovalayacağız o kaçacak. Sanıyor ki Türkiye’de herkes ondan korkuyor. Kimse ondan korkmuyor. Öyle Cumhurbaşkanlığı koltuğunu AKP Genel Başkanlığı koltuğunun altına alıp hesap vermeden gideceğini sanıyorsa yanılıyor. Önce benim ölümü çiğneyecek. Fethullah’ın savcısının ardında duracaksın ben FETÖ’cü olacağım sen olmayacaksın. Sen FETÖ’cünün Allah’ısın.

“DİNDEN İMANDAN BAHSEDECEK SON KİŞİ ERDOĞAN’DIR”

Sen bu ülkenin komutanlarını hapse atacaksın. Silivri savcısı Zekeriya Öz elini kolunu sallayarak kaçacak sen hesap vermeden gideceğini düşünüyorsun. Sonuna kadar hesap soracağız. Onlara oy verenler bizim vatandaşlarımızdır. Onları ayırıyoruz. Bize dinden, imandan bahsedecek en son kişi Recep Tayyip Erdoğan’dır! Bu ülkede TERÖR’le kucak kucağa siyaset yapan tek parti AKP’dir!

“SOYLU’YU KOVALAYACAĞIM”

Süleyman Soylu özel ilgi alanımda. Sarayın tetikçisi, uyuşturucu baronunu neden yakalamıyorsun? Sezgin Baran Korkmaz dünyada aranıyor. Türkiye’de 147 milyar kara para aklamış. Yurt dışına çıkamaz deniliyor. Yukardan düğmeye basıyor. Kaçmadan önce İçişleri Bakanı’nın odasında başbaşa konuşuyor. Ardından yasak koyuyorlar. Bunlar komedi. Allah şahit, Soylu’yu gittiği yere kadar kovalamazsam bana da Engin Özkoç demesinler” dedi.

Özkoç, ardından CHP Kocaeli örgütüne tebriklerini sundu. Fatma Kaplan Hürriyet ve eski vekillerin isimlerini sayarak alkış aldı.