Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erkan Azeri, Kurt kardeşleri hedef aldı

MHP eski MYK Üyesi Erkan Azeri’nin MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Özhan Kurt’u hedef aldığı paylaşım yeniden gündeme getirildi.

MHP eski MYK Üyesi

MHP Kocaeli’de baştan sona değişim yaşandı. Aydın Ünlü’nün yakın arkadaşı Erkan Azeri’nin MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Özhan Kurt’u hedef alan paylaşımları yeniden gündemde. Azeri’nin “Çoklu Baro” üzerinden yüklendiğİ Kurt kardeşlerle ilgili paylaşım bugün yeniden sosyal medya sayfalarında yayınlandı.

ÇOKLU BARO

O paylaşımda şu ifadeler yer aldı: “Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi, hiçbir şeyden habersiz değildir. Öncelikle Çoklu Baro yasasına ilişkin önemli bir duruş sergilemiştir. Cumhur İttifakı’nın önemli bir adımıydı bu. Çoklu Baro yasasına karşı gelip ; Liderimize de karşı gelen kişiler belki birkaç ay yerini korusa da sonuç malum ‘gidecekler…

“ABİ KARDEŞ ALKIŞLAYANLAR”

Aksi halde Cumhur İttifakı’nı sabote etmiş olurlar. Bu durumu ittifak ortaklarımız kabul etmez. Yine çoklu baro yasasını kabul etmeyip; Liderimizin tek kelamını konuşmayan Avukat sıfatı taşıyanlar Ankara’ya yürüyüş yaptılar . Yapılan yürüyüşü abi kardeş alkışlayanlar; sanıyorlar ki yaptıkları yanlarına kar kalacak.

“KİM KİMDEN VEKALETNAME ALMIŞ?”

Çok kısa bir süre içinde hepsi ortaya çıkacak “FETÖ dosyaları dahil”… Kim kime Avukatlık vekaletnamesi vermiş, kim dolaylı vekaletname almış; kim hangi Yargıtay dairesinde iş takibi yapmış göreceğiz. Adliyede resmi rüşvetçi olarak anılan ve rüşvet soruşturması nedeniyle açığa alınanlar; bize rota çizemezler …”

erkan azeri kurt kardesler