Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Kaplan Hürriyet’ten Muharrem Tutuş’a: Bizi haklı çıkardığı için teşekkür ediyoruz

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş’a daha önce kullandığı sözleri hatırlatarak, “2019’da bile kiralamaya verilen paraların ne kadar yüksek olduğunu, kiralamanın yerine satın almanın ne kadar mantıklı olduğunu iki senedir anlatıyoruz. Bizi haklı çıkardığı için teşekkür ediyoruz. Kullandığınız fotoğraflarda lütfen dikkatli olun” ifadelerine yer verdi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş’un “Gebze Belediyesi’nin araçları şu araçlar. İzmit Belediyesi kaç tane kiralıyor biliyor musunuz? Bu araçların hesabını yaptığımızda. İki. Adamların o kamyona verdiği kirayı iki tane o araca veriyor İzmit Belediyesi” sözlerini hatırlatan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Tutuş’un sözlerini ve elinde tuttuğu görsele gönderme yaparak şu ifadelerde bulundu, “Tam da bunu söylüyoruz. İşte bu yüzden satın almak istiyoruz. 2019’da yaptığımız araç kiralama ihalesine Tuncay Seyahat girmişti ve kazanmıştı. İşte Muharrem Tutuş’un elinde tuttuğu görseldeki araçlar, Tuncay Seyahat’in bize kiraladığı araçlar.

“ONU BİLE YAPAMIYORSUNUZ”

Sanki bilerek, yandaş firmalardan pahalıya kiralamışız gibi göstererek halkı kandırmaya çalışıyorsunuz ya! Onu bile yapamıyorsunuz. Kendi firmalarınızın fotoğrafları ile olmaz o işler. 2019’da bile kiralamaya verilen paraların ne kadar yüksek olduğunu, kiralamanın yerine satın almanın ne kadar mantıklı olduğunu iki senedir anlatıyoruz. Bizi haklı çıkardığı için teşekkür ediyoruz. Kullandığınız fotoğraflarda lütfen dikkatli olun.”