Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fotoğrafçısı FETÖ’cü çıkmıştı CHP’ye yüklendi!

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş FETÖ operasyonunda gözaltına alınan fotoğrafçısı ile ilgili konuştu. Ellibeş, “Biz o günlerde biliyorduk ki sadece Ak Parti’ye sızmadılar, CHP’ye de, farklı partilere de sızdılar.” Dedi.

Ak Parti Kocaeli İl

Sebahattin AydınUğur EnçAk Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş FETÖ operasyonunda gözaltına alınan fotoğrafçısı ile ilgili konuştu. CHP’ye sızıldığını ifade eden Ellibeş şunları söyledi: “Benim fotoğrafçılığımı yapan insan biliyorsunuz FETÖ’cü çıktı. Bizim bu konuda duruşumuz belli. Bu konuların takibini yapan kamu kurum ve kuruluşlarına biz zaten güveniyoruz. Bunları bulup adalete teslim etmek zaten onların görevi.

SADECE AK PARTİ’YE SIZMADILAR

Biz o günlerde biliyorduk ki sadece Ak Parti’ye sızmadılar, CHP’ye de, farklı partilere de sızdılar. Biz biliyorduk ama soruşturma akıbetlerini zedelememek konusunda konuşmadık o zamanlarda. Bilgi ve belgeleri kurum ve kuruluşlarla paylaştık. Bunlar hain kardeşim. Gerçekten hain. Bunların partisi filan yok. Amerika’nın ve emperyalist güçlerin kumandasında bir yapı. CHP Genel Başkanı KHK ile tutuklananları iktidara geldiklerinde serbest bırakacaklarını söylüyor. Böyle bir durum olabilir mi? Bunlar hüküm giymiş insanlar. Hainler. Bunları serbest bırakmak mümkün değil. Zaten KHK ile tutuklanıp daha sonra yargılanarak beraat edenler var. Onlar eski görevlerine de iade ediliyor. Türk yargısı adeletli bir şekilde hareket ediyor.”