Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelecek Partisi’nden CHP’li adaya ziyaret

Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker, CHP’li Şengül Yurt’u ziyaret etti. Ziyarette esnafın sıkıntıları ve siyaset konuşuldu.

Gelecek Partisi Körfez İlçe

Kocaeli genelinde teşkilatlanma çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan Gelecek Partisi’nde ilçe başkanları ziyaretlere başladı. Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker de bu ziyaretler kapsamında esnafları gezdi. Bu ziyaretlerden biri de geçtiğimiz kongrede CHP Körfez İlçe Başkan Adayı olan Şengül Yurt’a yapıldı.

ESNAFIN DURUMU KONUŞULDU

CHP’li Şengül Yurt, kendisini ziyaret eden ve ziyarette çiçek hediye eden Gelecek Partisi İlçe Başkanı Fırat Türker’e ve beraberindeki ilçe yöneticilerine teşekkür etti. Ziyarette ekonomik durum ve esnafların sıkıntıları konuşuldu. İkramların ardından ziyaret son buldu.

FIRAT TÜRKER KİMDİR?

Gümüşhaneli Kelkit’li olan Fırat Türker, 1984 İstanbul doğumlu. 19 yıl futbol oynayan Türker, Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi’nde öğrenci. Devlet madalyalı milli sporcu olan Türker, KOTSİAD bünyesinde huzurevi ve yetiştirme yurtlarına yönelik sosyal sorumluluk projelerinde
aktif olarak görev yaptı. Tüpraş’ta çalışmakta olan Türker, evli ve bir çocuk babası.

ŞENGÜL YURT KİMDİR?

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi  Muhtar Adayı oldu. CHP’de aktif siyasete giren Şengül Yurt, 2020 yılında CHP Körfez İlçe Başkan adayı oldu. Bir dönem, KÖĞ-YAR-Der tarafından yılın annesi seçildi. Yurt, kendisine ait iş yerlerinde yöneticilik yapıyor. Yurt, evli  ve iki çocuk annesidir.