Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gençtürk tartışmaya noktayı koydu!

CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Nazım Gençtürk dün yaşanan fotoğraf tartışmasıyla ilgili detaylı bir açıklama yayınladı.

CHP Kocaeli İl Başkan

CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Nazım Gençtürk dün yaşanan fotoğraf tartışmasıyla ilgili detaylı bir açıklama yayınladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın evinin önünde çöpten ekmek toplayan yoksul vatandaşlarla ilgili paylaşımın ardından yaşanan tartışmalara geniş bir değerlendirme yapan Gençtürk, Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy’u da eleştirdi.

AÇLIK VE İŞSİZLİK

Gençtürk’ün açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Tahir Büyükakın Yeriliyor, İdris Ersoy Geriliyor! Dün CHP Kocaeli İl Başkanımız Harun Özgür Yıldızlı tarafından, Sn.Büyükakın’ın evinin önündeki çöp konteynırında yemek arayan bir ailenin fotoğrafı paylaşılmış ve “Mutlu Kent Kocaeli” sloganının, açlık ve işsizlik karşısında, şehrin gerçekleriyle bağdaşmayan, soyut bir söylemden ibaret olduğu acı bir tabloyla hicivlenmişti.

PATRONA YARANMA GİRİŞİMİ

Yoksulluğun fotoğrafını perdelemek adına algı siyasetine girişen AKP’li başkanların, yöneticilerin, meclis üyelerinin falan canhıraş çabasını anladık; hatta trollere bile hak verdik. Lakin bir işçi sendikası başkanının ibretlik ‘patrona yaranma’ girişimi karşısında hayrete düştük! Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, bir işçi sendikası temsilcisi olduğunu unutmuş, temsil ettiği işçilerin işvereni konumundaki Büyükakın’ın siyasi avukatlığına soyunmuş. CHP’ye cevap verme yarışında AKP İzmit İlçe Başkanı ile kapışıyor.

İZMİT’E ADAY OLSAYDI…

Sn. Ersoy siyasete bu kadar hevesli ise, bu partizanlıkla keşke önceki gün yapılan AKP İzmit İlçe kongresinde Ali Güney karşısına aday olarak çıksaydı da, bol adaylı(!) demokrasi şölenine(!) bir katkı sunsaydı. He gönlünde il başkanlığı falan varsa başka tabii! Velhasılıkelam; Sn. Ersoy, sendika başkanlık koltuğu arkasından, sözde işçilerin hakkını savunmak, özde Sn. Büyükakın’a yaranmak için hamaset yapmayı bırakın.

HISIM AKRABA FOTOĞRAFI PAYLAŞIN

Biz sizin 2009’da Büyükşehir’de yetkiyi almak için yaptığınız ya da vesile olduğunuz baskıları, zulümleri, sürgünleri de biliyoruz.

Çok fotoğraf paylaşmak istiyorsanız bankamatik personellerinin, seçime on gün kala işe alınan amir-memur yapılan liyakatsiz kadroların, torpille işe alınan eş dost hısım akraba fotoğraflarını paylaşın. Kimin hangi sebeple işten çıkarıldığını bilip de demogoji yapmayın. Ak kaşık gibi dolanmayın, istifa edip ak siyasete katılın da siz de rahat edin, işçiler de….”