Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gençtürk’ten ‘Mutlu Şehir’ cevabı!

Bugünün gündemini belirleyen Harun Yıldızlı’nın Tahir Büyükakın ile ilgili paylaşımı sonrasında açıklama yapan AKP’li Güney’e CHP’li Gençtürk’ten cevap geldi.

Bugünün gündemini belirleyen Harun

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı bugün sabah saatlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın evinin önünde yemek toplayan vatandaşların fotoğrafını paylaşmış ve “Mutlu Şehir Kocaeli” tablosunun gerçeği yansıtmadığını ifade etmişti. Yıldızlı’ya AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney cevap vermişti.

KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ

Ali Güney’in açıklamalarından sonra bu defa CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Nazım Gençtürk bir açıklama yayınladı. Ali Güney’e cevap veren Gençtürk, “Sayın AKP İlçe Başkanı, ‘kişi kendinden bilir işi’ misali yorum yapmışsınız. Pek tabii olarak konuyla ilgili İzmit Belediyesi birimleri haberdar edilmiş ve İl Başkanlığımızca da gereği için girişim başlatılmıştır.

ALGIYI DEVŞİRMEK

Ne var ki ‘bakıp da görmemek’ ve ‘algıyı devşirmek’ parti duvarlarından size de sirayet etmiş kusurlu bir siyaset anlayışı! Bu fotoğraf ‘Mutlu Şehir Kocaeli’ sloganının ne kadar soyut, temelsiz, içi boş bir söylem olduğunun; gerçeklerin pencereden kafayı uzatınca görecek kadar yakın olduğunun ama kafaların hep yükseklerden baktığı için önünü göremediğinin acı ve küçük bir örneğidir.”