Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hakan Çakar istifa edecek mi?

Bu akşam önemli bir gelişme yaşandı. Hakan Çakar istifa edecek mi merak konusu. CHP İzmit İlçe Örgütü, ilçe gençlik kolları başkanı Ali Sarı’nın disipline sevk edilmesiyle ilgili il yönetim kuruluna başvurmuştu. İl yönetim kurulu Sarı’nın disipline sevk edilmemesine karar verdi. Gözler Hakan Çakar’da.

Bu akşam önemli bir

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) geçtiğimiz aylarda önemli gelişmeler yaşanmıştı. İzmit ilçe gençlik kolları başkanı Ahmet Sefa Aşkın il gençlik kolları tarafından görevden alınmıştı. Aylar süren bekleyiş sonrasında il gençlik kolları İzmit ilçe gençlik kolları başkanlığı için Ali Sarı’yı atadı. Seçim sonrasında İzmit Belediyesi’nin gençlere sahip çıkmadığını iddia eden paylaşımlarda bulunarak kimi eleştirileri dile getiren Ali Sarı’nın ilçe başkanlığına atanmasına ana kademe İzmit ilçe örgütü tepki göstermiş, Ali Sarı’nın sosyal medya paylaşımlarını içeren bir dosya hazırlayarak Ali Sarı’nın disipline sevk edilmesini talep etmişti.

ali sariİL YÖNETİMİ KARAR VERDİ

İl yönetim kurulu söz konusu dosya ile ilgili olarak avukat Mehmet Nazım Gençtürk ile Berna Çetin görevlendirildi. Nazım Gençtürk Ali Sarı’nın ifadesini aldıktan sonra konuyla ilgili detayları bugün akşam gerçekleştirilen il yönetim kurulu toplantısında il yöneticileri ile paylaştı. İl yönetim kurulu oy birliği ile Ali Sarı’nın disipline sevk edilmesini gerektirecek bir eylemi olmadığına karar verdi.

HAKAN ÇAKAR İSTİFA EDECEK Mİ?

CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu’nun kararı sonrasında gözler CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’a çevrildi. İlçe gençlik kolları başkanı Ali Sarı’yı istemeyen, hakkında dosya toplayarak boşa mesai harcayan, partiyi gereksiz tartışmalara sürükleyen Hakan Çakar bugün büyük bir yenilgi almış oldu. Partililer bu yenilgi sonrasında Hakan Çakar istifa edecek mi sorusunu dillendirmeye başladı. İlçe gençlik kollarıyla uğraşan, gençlik siyasetine müdahale etmek isteyen Hakan Çakar istifa edecek mi merak konusu.