Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hakan Tanta kendini örgüte emanet etti

CHP İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Tanta, partinin ön seçim kararı sonrası bir açıklama yayınladı

CHP İzmit Belediye Başkan

CHP İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Tanta, partinin ön seçim kararı sonrası bir açıklama yayınlayarak şunları söyledi: “Kıymetli dostlarım, değerli İzmitliler,
Hepinizin bildiği üzere, doğup büyüdüğüm bu kente katkı sağlamak, bu şehrin insanlarına hizmet etmek için, kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan, yüz yıllık çınarımız Cumhuriyet Halk Partisinden İzmit Belediye Başkanlığı için aday aday olduğumu ilan etmiştim.

ÖRGÜT VİCDANI

Öncelikle, benimle beraber adaylık başvurusu yapan 3 değerli arkadaşım ile birlikte her zaman vurguladığımız önemli bir husus olan ön seçim isteğimizin, İl – ilçe örgütümüzün talebi ve Genel Merkezimizin onayıyla karar altına alınmasından büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Kıymetli parti üyelerimizin sandık başına giderek Cumhuriyet Halk Partisinin belediye başkan adayını örgüt vicdanı ve hakkaniyeti ile sandığa yansıtacağına dair inancım tamdır.

PARTİ İÇİ YARIŞ

Gerek iş hayatımda, gerekse sosyal ve siyasal yaşantımda sürekli iç içe olduğum değerli üyelerimizin güçlü desteği ile beraber kaybedenin olmadığı bu parti içi yarışı tamamlayacağımızın altını önemle çizmek istiyorum. Bu onurlu mücadelede CHP bayrağını çok daha yukarılara taşıma iddiası ile örgütümüzün huzuruna çıkacak olan aday arkadaşlarıma başarılar diliyor, sizlere meclis çoğunluğu ile birlikte güçlü bir dönemi inşa edeceğimizin sözünü veriyorum. Kendimi örgütüme, dostlarıma ve büyük Cumhuriyet Halk Partisi aileme emanet ediyorum. Sevgi ve saygılarımla.”