Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hakan Tanta’dan ön seçim sonrası açıklama

CHP İzmit’te ön seçimi ikinci sırada tamamlayan Hakan Tanta seçim sonrasında kısa bir değerlendirme yaptı. Sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınlayanTanta partilere teşekkür etti.

CHP İzmit'te ön seçimi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bugün İzmit’te ön seçim yaptı. 31 Mart seçimlerinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde İzmit Belediye Başkan Adayı’nı belirlemek üzere sandık başına giden CHP’liler Fatma Kaplan Hürriyet’i destekledi. Seçimi ikinci sırada tamamlayan Hakan Tanta seçim sonrasında kısa bir değerlendirme yaptı. Sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınlayanTanta partilere teşekkür etti. Tanta’nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: Değerli Cumhuriyet Halk Partisi üyelerimizin tercihleri sonucunda İzmit Belediye Başkan Adayımız olarak belirlenen Sayın Fatma Kaplan Hürriyet’i tebrik ediyor, centilmence bir süreç yürüten aday arkadaşlarım Hüseyin Erol ve Emre Andız’a teşekkür ediyorum.
Öncelikle bugün beni desteklemek için oy kullanmaya gelen dostlarıma ve demokrasi şölenine katkı sağlayan tüm partililerimize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.
Partimiz ve İzmit için hayırlı olsun.”