Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı: 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinin ardından Kocaeli’de Millet İttifakı bileşenleri bir araya geldi. CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, “13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem

Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerini tamamladı. Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı. Millet İttifakı, Kocaeli’de seçimin ardından büyük bir toplantı yaparak bugün Lastik İş Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Tüm aday adayları, il ilçe teşkilatı yöneticileri değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya CHP milletvekilleri Harun Yıldızlı, Muhip Kanko, Nail Çiler toplantıya katıldı. Hasan Bitmez ve Lütfü Türkkan toplantıya katılmadı.

KANKO: Z RAPORUNU ALMADIK

Milletvekili seçilen isimler bu toplantıda kısa konuşmalar yaptı. Muhip Kanko, “Ben 10 çalıştıysam 100 çalışacağım. Sandıklar açılınca manipülasyonla karşılaştık. Bugün Erdoğan ile Kılıçdaroğlu’nun arasındaki fark 2 buçuk milyon. Sandığa gitmeyen ve geçersiz oy 9 milyon. Moralimizi bozmayalım. Motivasyonunuzu yüksek tutun. Z raporunu almadık” dedi.

YILDIZLI MOTİVASYON İSTEDİ

Daha sonrasında konuşan Harun Yıldızlı: “kaybedilmiş bir şey yok bir maç oynandı 1-1 kaldık. Siyasette 24 saat çok önemlidir. Daha önümüzde 13 tane 24 saat var. Biz bu seçimi kesinlikle alacağız. Çok çalışmamız gerekiyor. Biz bu seçimi mutlaka kazanacağız. Zaman birlik zamanı 13’üncü Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak. “ifadelerini kullandı.

Nail Çiler, “Önce siz kendinize güveneceksiniz. Sistemli bir şekilde çalışmamız lazım. Bu ülkede fırtınanın şiddeti ne kadar olursa olsun ülkemizden vazgeçmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.