Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Yıldızlı: Sefa Bey kadar hizmet etsinler gidip ellerini öpeyim

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın’ın Yuvacık Barajı eleştirileriyle ilgili, “Sefa Bey kadar hizmet etsinler gidip ellerini öpeyim” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı

SEBO İMZACumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanlığı bugün Çayırova Belediyesi için toplandı. Düzenlenen toplantıya İl Başkanı Harun Yıldızlı, il yöneticileri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir ve Meclis Üyesi Orhan Tanış, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, Çayırova Belediye CHP Grup Başkanvekili Halis Koç, Meclis Üyeleri Salih Işık, Turan Ağaç, Tayfun Budak katıldı.

“20 SENEDE SİYASETİN DİLİNİ DE DEĞİŞTİRDİLER”

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Harun Yıldızlı şu ifadelerde bulundu; “Ana gündem maddesi Çayırova. Önümüzdeki hafta geniş bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. ENAG’a göre yüzde 185.34. Kocaeli’de ekmek 5 lira, simit 6 lira. AK Parti yöneticileri danışma meclislerinde Yuvacık Barajı’nı, genel başkanımızı konuşuyorlar. Sanki 20 yıldır bu ülkeyi biz yönetiyoruz. Hiç ekonomiden bahsettikleri yok. AK Parti’nin TBMM Grup Toplantısı’nda milletvekillerinin attığı ‘Kemal pabucu yarım. Çık aday ol oynayalım’ kelimesini şiddetle kınıyoruz. 20 senede siyasetin dilini de değiştirdiler. Kırıcı, ayrıştırıcı, bölüştürücü dilden başka bir şey olmadı. Sefa Bey kadar hizmet etsinler gidip ellerini öpeyim. Belediye başkanlıkları hizmet mevkiidir. Hepimiz gideceğiz bu koltuklardan. Nasıl Erol Köse, nasıl Sefa Sirmen anılıyorsa bunlar yaptıkları hizmetlerle anılıyorlar. İzmit’teki tramvay güzel bir proje, kutluyorum SEKA güze bir proje ama gerisi yok. Bir buçuk sene bunların en güzel yaptığı şey lansman belediyesi. Hayal satmayla hatırlayacağız. İnşallah bunlara nasip olur bir şey yapmak; onla anılırlar.

DİLOVASI’NDA İHBAR EDENİN DURUMU NE OLDU?

Vekiller bu sözleri söyler de alttakiler farklı hareket eder mi? Buradaki danışma toplantılarında il başkanı ‘Allah ıslah etsin’, öbürü ‘Mal Kemal’ diğeri meclis üyelerine hakaret edecek boyutta. Bizim iktidarımız yakın. İktidarımızda bu konuların hepsi çözülecek. Genel başkanımız gerçekleri söylediği için Ellibeş ‘Allah seni ıslah etsin’ diyor. Ellibeş’e sormak lazım Dilovası’ndaki konteyner numarasına kadar verilen, ihbar edenin durumu ne oldu? Bizim iktidarımızda bunlar tek tek sorulacak. Her danışmada anlatacak bir şey bulamayıp Yuvacık Barajı üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorlar. 8 tane baraj yapardık diyorlar; Tepeköy Göleti’ni bitiremedin ya. Şehir hastanesini bitireceğim dedin. O da fiyasko. Usulsüzlük, kamu israfları bunlarda. Bugün da Çayırova Belediyesi’ndeki usulsüzlükleri bu konuyu aktaracak.”